Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2014 09:42 - Предсказанията на Ванга за 2014 година
Автор: cudo Категория: Хоби   
Прочетен: 103974 Коментари: 43 Гласове:
35

Последна промяна: 03.02.2014 09:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И до сега предсказанията на легендарната българска пророчица Ванга се сбъдват, а броят на последователите й не намалява. Въпреки това на много хора не им се вярва, че неграмотната старица, която се подписва с палец, може да предвижда събития от световен мащаб.  Защото наистина  едно е да  каже  на съседите къде са загубили документите си или на гостуващия  артист  (Ф. Киркоров) кога ще се изкачи на върха на шоубизнеса при това в  чужбина.

image
Съвсем различно е да предвиди кога ще започне третата световна война или ще долетят извънземните. Въпреки това, според многобройните свидетели, Ванга винаги най-много се е интересувала от световните проблеми. Тя не веднъж е казвала, че  „Цялата история на хората, всичко, което е било, е и ще бъде е  записана в древните книги. 

И в тези книги са налице признаци. Те могат да говорят и да обяснят какво трябва да се направи, за да се спаси Земята. " Но , уви, след  смъртта на пророчицата, никой не е успялл да намери тези книги. Въпреки че са търсени, нито в  дома й в Петрич, нито в църквата й на Рупите не са открити. И как би изглеждала една такава книга, както книга за слепите?  И може би, в тези книги е скрита тайната за нейната  ясновидска способност?

image
Например, пророчицата не пропуснала да отбележи и неотдавнашната трагедия в японския  АЕЦ "Фукушима-1". Какво казва тя за нея през далечната 1991 година:  "В на първото десетилетие на века в Северното полукълбо ще падне радиация  и от нея ще се заразят  всички животни и растителност, на змейският остров". Това  злокобно пророчество е записано  от  професор д-р Величко Добриянов от Софийския институт по сугестология към Българската академия на науките. В продължение на няколко години той непрекъснато записва всички разговори с Ванга и изучава точността на нейните  предсказания.


След това, през март 2011 г., веднага след бедствието японците повярваха, че предсказанията на Ванга  ще се сбъднат. Радиоактивният облак, който се образува след експлозията в АЕЦ-а, първо се премести  в Тихия океан, а след това замина към страните  на Евразия, простираща се в северното полукълбо.  Какви са последствията за природата все още се гадае и е рано да се каже.


Колкото и да е трудно за вярване, колегите на професора са открили в записките му това, че Ванга предвещала  дефолт, грозящ  Съединените щати. Въпреки четази дума не и била  известна.

image

Пророчицата  нарекла  Обама  "последният президент". Какво е имала предвид?
„Ще дойде черият човек”

Като цяло  САЩ е далеч от България, но поради някаква причина тя не дава  миг  покой на  пророчицата. Тя дори  "видяла" идването на власт на черен президент през 2009 година.



Ванга предсказа, че 44-ия президент на Съединените американски щати (след Джордж У. Буш) ще бъде черен - пише професор Добриянов. - И този президент ще върне страната  назад, защото тогава Америка ще замрази или ще падне в бездната на най-голямата икономическа криза. Може би дори да се разскъса отново държавата , на южните и северни  щати. "

image


Два хита от това предсказание са факт - Барак Обама и глобалната криза, която сега преминава през САЩ. Между другото, за Ванга говори и директорът на американския инситут за изследване на тенденциите Джералд Селенте – американският  Нострадамус, както го наричат. В скорошно интервю за Си Ен Ен, той каза, че през 1979 г.  посетил пророчицата. Ванга  втренчила в него  невиждащите си  очи  и изведнъж казала:   " Фондамента  в Близкия изток ще падне". Джералд размишлява за дълго време над  така получената информация и стига до извода , че в Иран предстоят  коренни промени. Вярвайки в това, той инвестирал всичките си пари в злато и петрол. Пророчицата познала, режимът на шаха паднал и цената на златото и петрола скочила до небесата на фондовите борси. 

Професор Джералд станал милионер и със спечелините пари от ценните книжа създал свой собствен институт.  И по-късно, след забележителната среща на Ванга със Селенте, той сам става ясновидец с чудна далновидност,  обяснявайки  факта за това си израстване, че  Ванга му дала някакъв си подарък и се чувствал неин  ученик. Или може би той става собственик на тайните книги, които споменава пророчицата? За тридесет години, от тогава до ден днешен, почти всички негови предсказания се сбъдват. Той прогнозира разпадането на СССР, катастрофата на фондовия пазар в САЩ през 1987 г., Азиатската криза през 1997 година.  През 2006 г., последователят на Ванга пише, че Америка я очаква  продължителен икономически спад, причинен от факта, че заради ниския среден доход на американците, те ще имат големи дългове. Очаквайте и обедняването на средната класа. В началото на 2007 г. предсказа икономическата криза от 2008 г..

image

И в началото на 2009 г. обещава, че през 2012 г. в Европа и САЩ щяло да започе началото на нова депресия, много по-дълбока от Великата депресия през 1929 г.. Тълпи от безработни и бедни ще организират протести. Ще има множество бунтове. И в крайна сметка САЩ ще загубят статута си на Велика сила. Като цяло, в съответствие с последните новини от Белия дом, Селенте не е далеч от истината. Но има ли светлина в края на тунела? Баба Ванга казва,  в цитат от 1995 г. "Спиране на кризата ще има ако дойде добър и честен лидер! Сега колко са честни? Нито един от тях! ... Въпреки това, кризата ще бъде решена по един или друг начин  всичко зависи от  Русия и Китай ... "

По руското информационно радио "Украйна", базирано в Киев, бяха съобщени непознати досега за света пророчества на Ванга. Те са част от записките на украинския пътешественик и бизнесмен Анатолий Лубченко, беседвал с пророчицата малко преди нейната смърт в Петрич. Мнозина обаче се съмняват в автентичността на въпросните предсказания. Ето ги:
Виденията на Ванга касаят пряко близкото бъдеще и настъпващата 2014 година, като предсказанията са общо три.
"Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове", гласи първото предсказание на ясновидката за идващата година.
Във второто тя визира конкретно "голяма промяна на върха" след май. "Нов човек, висок, от чужбина, ще поведе България за добро". Третата визия е за "нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете". Дали въпросната болест ще удари само нашата страна или цялото човечество не става ясно от шокиращите думи на пророчицата.




Гласувай:
51


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Къде са записани тези "пророчества",
03.02.2014 11:38
как са документирани те? Никъде! Това са само празни приказки без никаква стойност.
цитирай
2. danailvdimitrov - за пореден път доказвате че сте присвоили самоличността на стар блогер
03.02.2014 16:56
който е православен християнин и никога не би писал простотии за врачки,африкански туземци и куп други тъпотии.
цитирай
3. batimetriq - Веднъж се опитах да чета книгата за ...
03.02.2014 23:12
Веднъж се опитах да чета книгата за Ванга и пророчествата. Вътре има много плява, много разводняване и нищо конкретно. Всичко е мъгляво, неясно. Така е, защото каквото е казвала не е от Бог, а от дявола.
цитирай
4. sourteardrop - пояснение - потърсете книгата и сами размислете!
04.02.2014 09:11
Съзнателно не давам снимката на корицата на книгата "Православна ли беше Ванга?" в блога посветен на паметта на детето си - защото не искам нищо скверно да допускам тук. Но потърсете в нета снимки на вещицата и ще видите наистина че е бесновата... Горката й душа съвсем е била стъпкана от бесовете, които са я владели. Българите не трябва да се хвалят а да скърбят че в суеверията си са стигнали до такова падение да се влачат подир подобни обиталища на духовете на злобата като петричката врачка. Трябва да се молим и да се покайваме. Да се очистваме с изповед и да приемаме свето причастие по-често. Само така ще се спаси българският род.
цитирай
5. danailvdimitrov - не е лошо да дадете линк към такива снимки
04.02.2014 18:40
sourteardrop написа:
Съзнателно не давам снимката на корицата на книгата "Православна ли беше Ванга?" в блога посветен на паметта на детето си - защото не искам нищо скверно да допускам тук. Но потърсете в нета снимки на вещицата и ще видите наистина че е бесновата... Горката й душа съвсем е била стъпкана от бесовете, които са я владели. Българите не трябва да се хвалят а да скърбят че в суеверията си са стигнали до такова падение да се влачат подир подобни обиталища на духовете на злобата като петричката врачка. Трябва да се молим и да се покайваме. Да се очистваме с изповед и да приемаме свето причастие по-често. Само така ще се спаси българският род.



Този който се представя за блогъра "cudo", който не пише от 2009 г. ни пълни с всякакви езотерични гнусоти понеже е взел чужда самоличност. Колко типично за бесовете.
цитирай
6. alchemist - Много християнски светци вкл. п...
07.02.2014 19:50
Много християнски светци вкл. православни, получавали от време навреме видения от Бог, а някои като бонус правели и по-широки предвиждания, предсказания - изключително добре описани в житиетата им. Но техните сънародници(на светците) всячески им раздухват виденията, че им и слагат нещо и отгоре, ей така ги правят светци, обичат си ги и ги уважават. Но както може да се очаква от нас - българите - все гледаме да оплюем някого(ако оставим настрана тези, които заслужават). Най-често по идеологически причини.
Сега да задам един въпрос: "Ако не беше се омъжила, Ванга, щеше ли да стане светица?"
цитирай
7. zabylgarite - ...
08.02.2014 13:09
Няма никакви книги освен Библията и написаните книги във връзка с нея. Излишно се придава някакво голямо значение на хора,дори и с ясновидски способности. Разликата между ясновидство и пророчество е огромна. Пророчествата от Бога се занимават с глобални и епохални предвиждания на събития и предупреждения,за разлика от това,кой кога щял да забогатее,че се срещнал някой с Ванга и тя му казала къде му се е загубил катъра-в кое дере........

А Откровението на Йоан дава с едно изречение какво е това пророчество:Духът на пророчеството е да свидетелстваме за ИСУСА.

Това е.
Всеки да си прави изводите.
цитирай
8. idanchev - Коментар към №7
08.02.2014 20:47
Приятелю, не ставай смешен. Че си религиозен фанатик е очевидно, затова и мозъкът ти е леко замъглен. Не си размахвай изводите, защото най-малкото е неприлично.
С изявлението си че само БИБЛИЯТА е книгата само доказваш невежеството си.
Не навирай християнските ценности, защото те не са единствените.
Стреми се да влезеш в диалог с другите религии, да осъзнаеш и техните ценности, тъй като това е разковничето към добруването и земното щастие.
Знай че всички славим Бога, който е един, но го наричаме с различни имена. И знай че този Бог доста би се разгневил ако види че обиждаш другите негови чада.
Това че църквата мрази ясновидците се дължи единствено на големия й страх от тях. Затова са добавили в Библията разни врели-некипели по техен адрес. Кое дава право на поповете да заклеймяват пророците че не са истински вярващи?
Не се ли досещаш, че ясновидците ВИЖДАТ Бога, а поповете ги ревнуват за това!
цитирай
9. kostadin - който е православен християнин и ...
09.02.2014 20:02
danailvdimitrov написа:
който е православен християнин и никога не би писал простотии за врачки,африкански туземци и куп други тъпотии.

Че ти къде видя в Европа християни.Евродупетата гласували за не преследване на обратните и педофилите.И болшинството от нашите си дали гласа в защита на педофилите
цитирай
10. soleilelle - Абсолютно съм съгласна ,че някой е откраднал паролата и профила на Cudo !!!
10.02.2014 23:25
danailvdimitrov написа:
който е православен християнин и никога не би писал простотии за врачки,африкански туземци и куп други тъпотии.

Абсолютно!!! Православната църква е против всякакви врачки и подобни гнусотии -книгата в 2 тома на йеромонах Висарион за Ванга , сектата на Петър Дънов ,,Бялото братство,, и самия П.Дънов .Православен християнин никога ,никога не би писал хвалебствени неща за тези лъжци !
цитирай
11. atil - Православието не пречи на яснов...
12.02.2014 11:33
Православието не пречи на ясновидството и на пророчеството. Много от древните пророци, които почита християнството не са били християни. Има древна духовна наука, която след установяването на световните религии(най-вече християнство и мюсюлманство) е гонена и преследвана, старите култури и духовни практики са обявени за "дяволски" и на практика не само забранявани , но и унищожавани(в това число българското тенгрианство или културата на североамериканските индианци или на австралийските аборигени, дохристиянските традиции на скандинавските народи, които били живи до 10-ти век и т.н.). По тази причина се появява окултизма(скритото познание), където далеч не всичко е "дяволско, бесовско или масонско"...Човек по привичка се плаши и отрича това , което не разбира. Древната духовна наука в основата си е една съща във всички точки на земното кълбо и кой я е преподавал на тези различни и нямащи връзка помежду си паси и култури и неизвестно. Това е факт. Сибирските шамани, които са кръстени, преди ритуал се молят на иконата си покровител и в "пътуванията" в невидимите светове. Значи християнските духовни йерархии им помагат в тяхната работа. Защо да не помагат и на баба Ванга? Ангелите(духовните същества) са едни и същи от сътворението до сега. Те са помагали и на самия Христос.
цитирай
12. zabylgarite - до 8 Иданчев
14.02.2014 10:49
Колега
не вярваш в Бога и съотчетно не Го познаваш дори и донякъде,щото изцяло- няма как просто.
Аз ти говоря за Бог,ти ми говориш за врачките и поповете.......

Нема смисъл.
цитирай
13. zabylgarite - ...
14.02.2014 10:57
И още нещо
Има само една истина! Божият Син. Това че ме наричаш фанатик е супер-комплимент за мен,за което ти благодаря и искам да те почерпя.

Християнското учение е съвършено,защото Авторът му е съвършен. И предложи на човеците едно толкова велико спасения,да изкупи греховете им вместо тях.
Това знаеш ли какво означава. Примерно някой загубва жилището си,вземат му го заради огромни дългове,после се разболява тежко и му искат десетки хиляди за да го оперират и лекуват. Докато го държат в болницата го наклеветяват за някакво огромно престъпление и искат да го вкарат в затвора.....Адът е дотук.
В същия момент идва Божият Син и му казва:Колко дължиш на банката? 200 000 хиляди. Христос изважда и плаща,колко искат от болниците-100 000 хиляди-Христос изважда и плаща-накрая казва: вместо теб аз ще лежа в затвора и ще разстрелят мен- ти бъди свободен и живей.

И понеже Бог не може да умре,затова Той и възкръсва. След като обаче е платил с кръвта Си за всички нас.

Какви други религии,какви 5 лева?

Християните,които прочетоха примера,който дадох да ме извинят,ако съм ги обидил,защото Бог и пари трудно се съчетават,въпреки,че всички пари са Негови,той ни учи да не сме сребролюбци.

Дадох пример за да бъда по-добре разбран.
Така ми дойде отвътре.

Христос е Велик Бог. Да се слави Името Му,Който ме избави няколко пъти от смърт!
цитирай
14. idanchev - За израстването - до zabylgarite
14.02.2014 16:19
Братко, явно си вярващ първа степен. За съжаление само първа. Дано имаш дни напред за да израстнеш, поне до трета. Тогава може би ще разбереш какво искам да кажа. Сполай ти.
цитирай
15. zabylgarite - ....
15.02.2014 12:58
Сполай ти и на теб. Дано познаеш Спасителя по-отблизо! Тогава няма да ти трябва нищо друго.
Иначе във философстване и празно умуване минава живота.
Христа и то Христа разпнат-това е смисълът!!!
цитирай
16. zabylgarite - Израстването идва
15.02.2014 13:06
Израстването идва от вървенето редом до Господа. Друго израстване няма.
Ако имаш предвид опознаване и на другите религии и сравнението им с Християнството---няма да ни стигнат 10 живота. Не прави нещата по-сложни отколкото са. И не бъди повърхностен-от 2 публикации разбра,че съм бил първа степен вярващ. Приятел-израстването идва чрез страдание и вървене с Господа.
Не бързай да раздаваш оценките,защото не ме познаваш.Нито изминалия път досега... И не знаеш и бъдещия ми път.
Остани си със здраве!
цитирай
17. borjanmljakov - Блогерът забилгарите изглежда доста тъп.
16.02.2014 22:50
.
цитирай
18. zabylgarite - ....
17.02.2014 14:55
Възможно е.
Възможно е ти да си още по-тъп.
Бориан Амджиков.
цитирай
19. danailvdimitrov - "Православието не пречи на ясновидството и пророчеството"
21.02.2014 18:05
Да то не им пречи, но врачуването и баенето пречи на Православието.
С тях то няма нищо общо!

Те не са Божествени откровения а демонски шепот.

А Вангелия Гущерова(ВАНГА) е само контактьор с бесове. Капището което издигна във злачното и упокойно място- Рупите и където сама се изрисува седнала на трона на Христос е достатъчно свидетелство.

Тази жена в църква не е влизала защото "бяс" в църква не влиза. А "силите" като я хванат и гласът и става като че идващ от преизподнята.
цитирай
20. sekirata - Вярвам на Ванга,
23.02.2014 11:43
а защо ли изкуфелият Апостолов-уж астролог е първи тук в коментарите ,нали с баща си са против Ванга?! Помогнаха и да умре!!!
цитирай
21. zabylgarite - ....
27.02.2014 12:11
Aпостол е таен агент от БКП-БСП-ГЕРБ-КГБ-ДС-ДПС-НДСВ-РЗС
Осморен агент неуморим и неуловим. Апостол на комо-низама и социа-лизама.
На заплата в интернет за да събаря мненията на свестните хора,които се срещат.
Как се оправдават осем заплати?
цитирай
22. maranatha - Ето какво казва Библията за Ванга
23.03.2014 12:59
9 Когато влезеш в земята, която Господ твоят Бог ти дава, недей се учи да правиш според мерзостите на тамошните народи.
Книгата Второзаконие, 18 гл.
10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.
цитирай
23. strannik - Вижте от 45:00 до 48:30 минута
24.03.2014 21:49
http://www.youtube.com/watch?v=_LTTgmwxNvw
цитирай
24. ivofranz - Докога ще се кланяте на ВЕЩИЦИ И ВЕЩЕРИ?
31.03.2014 00:46
Докога ще описвате мъртвородените им брътвежи като пророчества и откровения?...
Докога ще търсите в мрака на заблудата надеждата на Възкресението, Съвършенството и Безсмъртието, "православни" българи?...
Докога?...
Бог да ви е на помощ, заради богопредателството и неверието ви!
Особено днес, в дните на Великия пост, предхождащ Великият Ден на Светото Христово Възкресение!
Не се чудете после, защо изчезва родът Български?...
Ивайло Франц


цитирай
25. watchtowerman - От първо лице мога да кажа, че Ванга се ПРОВАЛИ в ПРЕДСКАЗАНИЯТА си относно
01.04.2014 14:35
случая ДАЛАВЕРА наречен "Царечина". По онова време, бях зам. председател на асоциация "феномен" и видях кристално ясно признаци на окултно-сатанински прояви и връзки, омешани с военно-комунистически, похотно-развратни изпълнения...От "Царечина" бяха ИЗТОЧЕНИ 169 000 лева за комунистическо-окултен РАЗВРАТ...И срещу ТОВА Ванга НЕ ПРОТИВОДЕЙСТВА , а МУ СЪДЕЙСТВА...!!!
цитирай
26. embrase - Тази жена е лъжепророк, четете Б...
04.04.2014 16:58
Тази жена е лъжепророк,четете Библията именно там се сбъдват
цитирай
27. batimetriq - Всеки, който прави тия дела е омразен на Господа
07.04.2014 13:48
Днес, мошеници и далавераджии от цял свят правят бизнес покрай Ванга. А тя беше дяволски слуга. Такова е и официалното становище на Православната ни църква. Има предсказания от Бога, ясни и разбираеми, чрез неговите светии и това е било винаги и неизменно сто процентова истина. Има и пророчества от дявола, които се дават на неговите слуги, като Ванга. Те са неясни, мъгляви и в повечето случаи неточни. Целта им е да заблудят хората и да им навредят. Ванга се занимаваше с магии и контактуване с духове на умрели, които всъщност, са не духовете на умрелите, а бесовски духове. Бог се гневи на такива хора и на техните последователи. А в Библията пише, че е страшно да попаднеш в ръцете на Живия Бог. Ето какво е казал Бог във Второзаконие 18:10 - 12. Второзаконие 18:10-12


10 Да не се намери между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,

11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;

12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа...
цитирай
28. hadjiahil - Ейй. . . Аман от тебе. . . Като гербова ...
13.04.2014 10:14
Ейй... Аман от тебе...
Като гербова марка на блог.бг си се курдисьл.


цитирай
29. apostapostoloff - На мен пък Ванга ми рече, че през
16.04.2014 04:09
2014 година един лош педераст ще ти разпори гъза.
цитирай
30. maranatha - Давам награда
17.04.2014 21:49
Обявявам награда от 100 лева на всеки, който представи достоверен източник за "пророчествата" на тази врачка. Дотук всичко идва от агенция Е-Же-Ка (Една жена каза). Ванга цял живот да се бе заминавала със световните дела, пак не би могла да направи толкова "пророчества", колкото и приписват по години, та чак по месеци и дни. Неслучайно Бог е забранил на хората да се допитват до врачки, баячки, спиритисти и астролози. Когато човек изостави разумната си вяра в Бога, неизбежно идва суеверието.
цитирай
31. geo - kalabak и batimetriq
21.04.2014 13:03
са с единствените смислени коментари отгоре.
цитирай
32. goro6 - "Аз съм истината и пътя, и живота"
23.04.2014 00:01
Нашият Господ Исус Христос никъде не е казал, че в библията е истината.Нито, че тя е пътя и живота.Библия значи любов, а това е името на Бога.Всички ние сме божие чада, включително и баба Ванга и е недостойно да я хулите.Бесовете са в нашите мисли и действия, а не във врачките, баячките и т. н.Ако е сгрешила Ванга, ще отговаря където трябва и когато трябва, но не сте вие заразените със злоба и агресия, които ще давате оценки.Дано Бог да ви прости!
цитирай
33. apostapostoloff - На мен пък Ванга ми каза, че теб
08.05.2014 17:51
щели да те е..т в гъ.а!
цитирай
34. kostadin - как са документирани те? Никъде! ...
12.05.2014 12:28
apostapostoloff написа:
как са документирани те? Никъде! Това са само празни приказки без никаква стойност.

Чети по често метеорологичните бюлетини!
цитирай
35. kuzmo - Ванга, ха-ха!
07.06.2014 14:07
Ето какво, Ванга е доказан идиот, достатъчно е само да прочетете предсказанията и, че България ще бъде първата страна в която хлябът ще се дава без пари, и че българин ще направи лекарство против рак от кон, костенурка и куче, щото кучето е издръжливо, конят силен, а костенурката дълголетна... Сигурно ще се казва К 3.
Впрочем не мислите ли, че ако тая шарлатанка, толкова близка с властта наистина имаше някакви способности, първото което щеше да направи е да посочи къде точно има залежи на ценни суровини и метали. Например злато, газ и нефт. а не да се харчат милиони за скъпи и безполезни проучвания. Да не говорим за това колко би проспериралаикономиката на страната ни. Нещо което, уви, не е факт.
цитирай
36. merlin68 - "Порои ще ни давят през къс...
24.06.2014 15:22
"Порои ще ни давят през късната пролет, ще има река от трупове", гласи първото предсказание на ясновидката за идващата година.

Тук очевидно Ванга е предсказала вярно( Дано се сбъднат и добрите й пророчества
цитирай
37. martins - Съзнателно не давам снимката на ...
20.09.2014 19:18
sourteardrop написа:
Съзнателно не давам снимката на корицата на книгата "Православна ли беше Ванга?" в блога посветен на паметта на детето си - защото не искам нищо скверно да допускам тук. Но потърсете в нета снимки на вещицата и ще видите наистина че е бесновата... Горката й душа съвсем е била стъпкана от бесовете, които са я владели. Българите не трябва да се хвалят а да скърбят че в суеверията си са стигнали до такова падение да се влачат подир подобни обиталища на духовете на злобата като петричката врачка. Трябва да се молим и да се покайваме. Да се очистваме с изповед и да приемаме свето причастие по-често. Само така ще се спаси българският род.


tazi "weshtica" e pomognala na mnogo poveche hora otkolkoto curkvata. edin ot tqh sum az mezhdu drugoto.
moga da vi uverq che sposobnostite i sa istinski ot sobstven opit. ne govorete takiva neshta bez da znaete nishto za choveka i kakvo naistina e napravila.
цитирай
38. martins - Обявявам награда от 100 лева на в...
20.09.2014 19:21
maranatha написа:
Обявявам награда от 100 лева на всеки, който представи достоверен източник за "пророчествата" на тази врачка. Дотук всичко идва от агенция Е-Же-Ка (Една жена каза). Ванга цял живот да се бе заминавала със световните дела, пак не би могла да направи толкова "пророчества", колкото и приписват по години, та чак по месеци и дни. Неслучайно Бог е забранил на хората да се допитват до врачки, баячки, спиритисти и астролози. Когато човек изостави разумната си вяра в Бога, неизбежно идва суеверието.


A naistina? Ne sum znael che gozpod e kazal neshto wuobshte.
Aaaa...mozhe bi toq wrach na ime Noy napisal neshto i kazal che "Gospod" mu go e kazal. Taka po mozhe.....
TEZI vrachki mozhe da gi slushame zashtoto knigite koito TE sa pisali sedqt w curkvata. Taka po mozhe nali?
цитирай
39. indiram - Здравейте!
26.09.2014 11:41
Можете ли да представите пророчествата на Ванга или няколко от тях в автентичен вид, т.е. нейния изказ, а не литературната обработка (редакция) на думите и!
Поздрави!
цитирай
40. godlieb - ECOCONSULT-77 DISSASTERS COMMENTS
26.09.2014 18:21
БИ МОГЛО ДА СЕ ДОПУСНЕ - ПОСЛЕДНИТЕ БОГОМИЛСКИ РЪКОПИСИ - СА ИЗНЕСЕНИ ЗАД ОКЕАНА . . .
цитирай
41. gslavova - Третата визия е за "нова болест, по-лоша от СПИН-а, ще ни порази, и главно мъжете".
31.10.2014 20:12
Ебола, повечето от починалите са мъже.

А какво ли ще стане с второто пророчество?
цитирай
42. pepipleshkova - Пълни глупости :)
06.11.2014 23:26
Здравейте :) Това са пълни глупости ! не и вярвайте на вещицата! Ако искате да разберете истината,прочетете книгата Неочакван огън на Питър Уинс
цитирай
43. viovioi - Ке видишш...Еееее,ке видиш...
10.11.2014 15:31
Ке видишш...Еееее,ке видиш...ама тоя дека требе го нема Ааааа.
Е за това баба ми седя 2 седмици в Петрич.Айде чупка от първа бе поклонник.Ще пиша на админите.Намразих блога от тебе.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cudo
Категория: Хоби
Прочетен: 1504186
Постинги: 80
Коментари: 440
Гласове: 3467
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Любим линк
2. Наука, изкуство, хоби, бизнес Приятелската обич казва: "Ако някога се нуждаеш от нещо, аз ще съм тук"
3. Раннохристиянската базилика край село Лютиброд
4. Любим линк
5. muzika
6. Любим линк
7. Приказката не свършва дори и тогава, когато Героите спрат да Вярват в нея, защото има Надежда щом Сърцето все още Тупти!
8. Бързо, ефикасно и безопасно! Независимо дали Вашето Ранчо е 500кв/м или Хасиендата Ви е 20 кв/м, няма проблем, Джеронимо е насреща.
9. блогът на Мина
10. Ти си такъв,каквото е твоето силно желание. Каквото е то,такава е и волята ти.
11. По дрехите посрещат, а по визитката запомнят. Всеки ден средно се срещаме с четирима непознати. За някои от нас, тези срещи са голям шанс да намерям нови полезни контакти. При тези същите срещи, вече се е превърнало в ритуал обмяната на визитни картички.
12. Да спасим шест годишният републикански шапион по карате на България
13. Бизнесът ми носи 4 000 000 на година. Само не казвай на съдружника ми. Имам хубава дългокрака секретарка. Само не казвай на жена ми. Въобще аз съм толкова умен и оправен! Само не казвай на никой, че отново сам си говоря!
14. Сърцето на царя е в ръката на Господа, както потоците водни: Той го насочва, накъдето поиска " /Притч.21:1/