Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2018 23:16 - Новата ми кауза ... „Подай ръка на БАН...
Автор: getmans1 Категория: Политика   
Прочетен: 1357 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 19.01.2018 23:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
... „Подай ръка на БАН-осаните“

  ....„  Така не става, драга опозиция автор: dobronameren категория: История   image
прочетен: 15 коментари: 0 гласове:  1  
 

Гледам днес (18.01.2018) дебатите в Парламента по повод ратификацията на договора ни с Македония. Резултатът ДА е предизвестен, както че ще съмне. Победител в Новия свят е Обединението между народите в чиято основа лежи Толерантността. Толерантност дори към доказани терористи, а какво остава към чуждоверци и към такива с различен цвят на кожата (Тръмп ако не го разбере овреме, ще загуби не само “Тръмп тауър”), пък камо ли между народи, които имат обща история като ние с Македония или Германия с Франция, Англия с Франция, Гърция с Македония... а стига, че ще стигна до Ердоган, който води страната си вън от Цивилизацията.

Големите губещи в Новия свят са тоталитарните държави, дето си мислят, че могат да водят Господ, щото го били хванали за шлифера. Да оставим настрана смешните като КНДР начело с оня умопобъркан, на Ким Ир Сен внука. Да погледнем към родината на Комунизма СССР. Именно нейният основател Владимир Ленин е казал “Който не е с нас, е против нас!” и това, комбинирано с грубата му татарска природа доведе за 100 години до повече от един милиард убити. И непрекъснато падат нови жертви. Ей-така, нахалост, срещу нулев резултат. Защото някой си чешел егото.

Затова, като имам предвид, че в нашия Парламент нетолерантни към опонентите си са само социалистите от БСП (и ДПС са такива, просто Доган има по-голям инстинкт за самосъхранение от Нинова), повярвах вчера на Борисов, който каза уверено в Европейския Парламент, че България няма да има проблеми с балканските си съседи. В крайна сметка 240-80=160. Сто и шейсет депутати са квалифицирано мнозинство. И съвсем не бях учуден от откровено яростното слово на червения зам.председател на НС Валери Жаблянов. (По безсилната си злоба ми заприлича на Помпиера Милейдин от БЛОГ.БГ, от които в крайна сметка нищо не зависи. Като посинеят от злоба, работодателите им ги сменят. Щото иначе тях ще сменят. Диалектика, нищо лично.  Което е по-лошо от това да имам нещо лично.)

И какво беше моето учудване, когато след Жаблянов, на трибуната излезе друг бесепар – Кристиян Вигенин, който, без капка “извинете моя другар Валери Жаблянов”, изнесе становището на ПГ на БСП: “Ние ще подкрепим единидушно договора с Република Македония”. Ама какво става? Вигенин без никакво съмнение е от групата на Сергей Станишев, а Валери Жаблянов е острие на групата около Корнелия Нинова. Значи ли това, че групата “ПЕС” е победила групата “БСП”? Викам си, “О-хо, Нинова няма да гласува значи”. После камерата я показа, седи си невъзмутимо на първия ред.

Резултатът от гласуването наистина подкрепи Вигенин – Парламентът ратифицира ЕДИНОДУШНО договора с Македония. НО от групата на БСП в гласуването участваха само 60 депутати. Значи 20 души, а това е една четвърт от ПГ, са напуснали зала преди ратификацията. Корнелия Нинова не беше сред тях. Това какво е? Стратегия или таритактика? Ето тема за сутрешен блок по телевизиите, мечтая си. Да, бе! Кой ще стане “новия Вигенин”? – Хекимян, Николаев и новата му Аделина, Лора (Инджова) или другата Кулезич, Диана Радева. Как беше, “Ние не вярваме в щъркели”. От друга страна, както казваше един мой познат – “Умиращите имат право да се гърчат”.

Става уникално интересно, както се изразяват младите. Предстои гласуване на Истанбулската конвенция. Там кой ще победи – СерГЕЙ или КУРнелия? (Този сполучлив каламбур не е мой, прочетох го в един коментар на ДНЕС.БГ.)

За вотът на недоверие не отварям дума.

Така не става, драга опозиция.

Ясно е, че няма да стане така. Някои от така наричащите се социалисти (така наричащите се, защото социалното държане не е само техен монопол) РАЗБИРАТ ТОВА – например социалистите в западните демократични държави, и затова избирателите ги редуват с демократите в управлението на страните си. Другите социалисти, които не разбират единната същност на Света, е по-правилно да бъдат наричани директно комунисти. Такива са съветските комунисти (Комуни от типа Съвети). И нашите български комунисти, барабар с тях. Представени у нас от партията БСП, която съвсем не случайно ПОДЧЕРТАВА своето родство с БКП. И защо? За да предостави временна защита на виновните за Миналото ни и на гузните им помагачи?! Само за това ли тяхно доизживяване в комфорт на остатъка от живота им, трябва да се мамят по-нерешителните, по-страхливите и по-уязвимите житейски българи?! Тази цел е тъпа. И „вредна“ е може би по-правилната характеристика. Един свободен от комунизъм живот има много повече почитатели и избиратели и те стават все повече и повече. Защото младите българи, които заместват измиращите стари комунисти, собствените им деца включително!, се добавят към тях. На хубавото бързо се свиква.

На онези, които ще кажат, че съм жесток и злонамерен към старите комунисти, ще кажа: Не аз съм такъв, Новият Живот, е такъв към тях. Аз просто се мъча да не изоставам от неговите принципи. Защо ли? Защото Новият Живот е прав, по дяволите! Казва им: Покайте се за старите си зулуми спрямо хората и те ще ви приемат на своята маса! А те – не, та не! Е, никой друг, освен самите те, не може да им помогне. Покаянието е Личен акт.

  Нагоре

тагове: за покаяниетоистанбулската конвенциядоговора с македония,







... И още един, от моите „приятели“. Единият ме смята за прикрит комунист а другият за откровен фашист, ха-ха-ха! 
За благодарност, аз им обещавам да ги разпростанявам пък, те нека ме громят.

И причината е само една, БАН-а който им е наложен, кой ли знае заради какво!?
Тук ще спомена „парасол“ и „андрешко“, все „баносани“

Ето вижте и този дето ме мисли за фашист:



.... „ Я да видим! Автор: nikikm Категория: Политика   image 
Прочетен: 6 Коментари: 0 Гласове:  0  
 

***Българинът: Жената е жена, мъжът е мъж и жената не е на мъжа!

*Обратното е! Жената е на мъжа и за това е създадена,неотделима част от него!ТОВА Е БЪЛГАРСКОТО,НЕОТДЕЛИМА ЧАСТ ОТ ХРИСТИЯНСТВОТО, ДРУГОТО Е БОГОБОРСТВО! На никой ли не му минава през акъла,че „Истанбулската конференция е насочена ГЛАВНО ПРОТИВ ХРИСТИЯНСТВОТО,ПРОТИВ СЕМЕЙСТВОТО,КОЕТО ОТНОВО ЗНАЧИ ПРОТИВ ХРИСТИЯНСТВОТО! И какво става с прословутите свободи за религиозни вероизповедания,като всичко се свежда до  АНТИХРИСТИЯНСТВО! ВЕКОВНА БОРБА НА БОГОБОРЦИТЕ!

***Павлова отчете: Отношенията на ЕС и Турция са важни за България

*Когато двама си мерят идеите,отнася го третият! Може и реферът, посредникът,най-вече! И защо все ние трябва да сме трети?

***Европейска спецакция срещу българската криптовалута OneCoin

*ЕВРЕЙСКА Европа и Свят, против гаснеща БългАРИЯ! ОЩЕ МАЛКО…

***САЩ: Не искаме промени в границите на Балканите!

*А защо ги причинявате? Носовете ви са вече миля дълги!

***Бияч на лекарка от Спешна помощ – с условна присъда

*Евфемизъм за циганин.

https://www.dnes.bg/

***Йомер Челик: Няма причина Турция да продължава изпълнението на миграционното споразумение с Европейския съюз

*Давай брато,ефенди,Европа баш няма да пострада,пък  Булгаристан тамам!

http://bgjournal.info/

*** МЪТНА РАБОТА: Христо Иванов прикрива доходи от държавата! *Мътна за тези,които стискат очи,защото не им стиска да ги отворят!

Всички управници така правят и…?

http://spodeli.eu/

***Истинският коалиционен партньор на ГЕРБ е ДПС

*Че кой се съмнява в това! Театърът и киното са илюзии,особено политическите.

***Борисов: По-зелено от нашето правителство няма

*Не сте зелени,скапани сте и воните,за боклука сте.

***Вижте как в Благоевград се усвояват 13 млн. лв. с рушене на здрави плочки..

*Така е в цяла България,ВСИЧКО,от морал и ценности,до плочките на пътя се подменя с ЕРЗАЦИ! ЕРЗАЦ, Е НИСКОКАЧЕСТВЕН ЗАМЕСТИТЕЛ!

http://www.mignews.info/

***Вижте как в Благоевград се усвояват 13 млн. лв. с рушене на здрави плочки

*Но,когато му дойде времето,а то ще дойде,няма да имате смекчаващи вината обстоятелства. При това светът е малък, днес!

***От системата на приходните агенции изтичали милиарди

*Няма чудо,те не са български! Мръсотията ,незнанието и подвеждането са в медиите..

http://glasove.com/

***Българите категорично не оправдават домашното насилие сочи проучване на "Галъп"

Най умният и най-креативният народ на света! И ТОЧНО ЗА ТОВА ГО УНИЩОЖАВАТ! СЛУГИТЕ МРАЗЯТ ГОСПОДАРИТЕ СИ,ЧИИТО ИМОТИ И ЗВАНИЯ СА ПРИСВОИЛИ!

***Владимир Путин се изкъпа в ледено езеро за Богоявление.

И ?

***Инспекторатът към Висшия съдебен съвет провери декларациите на 4195 магистрати..

И ?

http://www.segabg.com/

***Християните в Близкия изток губят животите си, но Християните на Запад губят душите си..

*Но,не го разбират,не го схващат така.БИТИЕ НА ПОДМЕНЕНИ ЦЕННОСТИ!

https://www.lentata.com/

  Нагоре




..... Хайде сега Г-жи и Г-да  да си премерим демократичните ценности.
Колкото пъти срещна постинг на „баносан“ аз ще го разпространявам дори да е против моите политически разбирания. 









Гласувай:
6



1. merlin68 - Страхотно Гетьо, ти надмина себе ...
20.01.2018 00:11
Страхотно Гетьо, ти надмина себе си:) Перифразирам онзи който те смята за комунист и другия дето пък те мисли за фашист и обобщавам - Ти Гетьо, си двуезичен папагал.
цитирай
2. getmans1 - Благодаря ти merlin68! Ако ти се ...
20.01.2018 00:30
Благодаря ти merlin68!
Ако ти се случи нещо подобно и на теб дребна ми душичко, то знай, винаги можеш да разчиташ на мен :)))

merlin68 написа:
Страхотно Гетьо, ти надмина себе си:) Перифразирам онзи който те смята за комунист и другия дето пък те мисли за фашист и обобщавам - Ти Гетьо, си двуезичен папагал.

цитирай
3. vencivaleri1951 - Ех Гетьо, ех навуща...
20.01.2018 14:47
На какви "аритметики " разчиташ да внушиш ...и ти не знаеш какво-поне не си го написал
Болшинствата са доста компрометирани в исторически план, при това болшинства ситуирани от вековни нагласи, а не от банкянския " Растиняк". Говориш за тоталитаризъм,
но си сляп да видиш, че БСП е единствената неказармена партия от парламентарно представените - единствената в която се спори с " вожда" и дори се гласува различно от него. Фракцията на БСП впрочем като гледам в ръководството и, има само един членувал в БКП, докато в ГЕРБ това членство си е норма.
И драги ми Прованс-мислителю. Когато говориш за СерГей си помисли за днешното посещение на Меркел у нас и дали е съвпадение ,че и Станишев е тук. Защото много голяма е вероятността приятелят му Шулц да пенсионира Меркел като канцлер и имам усещането/и не само аз/ , че Баце отново се е писал парламентьор.
Колкото до спора между Нинова и Станишев за конвенцията от Истанбул , то той доказва , че в БСП не се робува на авторитети-пък били и" в законе ":))) както робуват в една друга партия . Разбира се това отслабва в известна степен представянето на партията в различните вотове, но и гарантира политическо дълголетие за разлика от вождистките партии -те са до като е вожда или далаверата. На Станишев /лична аз много го уважавам, от момента в който влезе в свои води и се превърна в безспорен европейски лидер/ мнението бих приел...Бих се съгласил и за 4ти пол стига да видя половите органи на тези нови полове, защото поне до сега учехме, че именно те/половите органи , половата система/ определят пола. Защото аз си спомням как Борисов публично и категорично смъкна голото дупе на Азис от билборд в център на София, и виждам как днес тихомълком същото това "дупе" го "носи" за сертификат в Народното събрание.
цитирай
4. getmans1 - Преди да се обърнеш към мен с разни ...
20.01.2018 20:23
Преди да се обърнеш към мен с разни критики виж за какво става въпрос умнико!



vencivaleri1951 написа:
На какви "аритметики " разчиташ да внушиш ...и ти не знаеш какво-поне не си го написал
Болшинствата са доста компрометирани в исторически план, при това болшинства ситуирани от вековни нагласи, а не от банкянския " Растиняк". Говориш за тоталитаризъм,
но си сляп да видиш, че БСП е единствената неказармена партия от парламентарно представените - единствената в която се спори с " вожда" и дори се гласува различно от него. Фракцията на БСП впрочем като гледам в ръководството и, има само един членувал в БКП, докато в ГЕРБ това членство си е норма.
И драги ми Прованс-мислителю. Когато говориш за СерГей си помисли за днешното посещение на Меркел у нас и дали е съвпадение ,че и Станишев е тук. Защото много голяма е вероятността приятелят му Шулц да пенсионира Меркел като канцлер и имам усещането/и не само аз/ , че Баце отново се е писал парламентьор.
Колкото до спора между Нинова и Станишев за конвенцията от Истанбул , то той доказва , че в БСП не се робува на авторитети-пък били и" в законе ":))) както робуват в една друга партия . Разбира се това отслабва в известна степен представянето на партията в различните вотове, но и гарантира политическо дълголетие за разлика от вождистките партии -те са до като е вожда или далаверата. На Станишев /лична аз много го уважавам, от момента в който влезе в свои води и се превърна в безспорен европейски лидер/ мнението бих приел...Бих се съгласил и за 4ти пол стига да видя половите органи на тези нови полове, защото поне до сега учехме, че именно те/половите органи , половата система/ определят пола. Защото аз си спомням как Борисов публично и категорично смъкна голото дупе на Азис от билборд в център на София, и виждам как днес тихомълком същото това "дупе" го "носи" за сертификат в Народното събрание.

цитирай
5. getmans1 - Ех как ми се иска blog.bg пак да ме посети, да изтрие този коментар, че той е пълна порнография беееееее.....
21.01.2018 01:26
20.01 12:36 - Няколко думи за истанбулската конвенция
от: gindev

Насред изкуствено създадената шумотевица и почти религиозен унес около българското председателство на ЕС – един обикновен и не особено значим административен акт на брюкселската бюрокрация, изпъкна събитие, което дейст...
Категория: Други
Прочетен: 4090 Коментари: 4 Гласове: 1

scaredfromthepast
20.01 17:24 - Истинският ужас в амитивил: убийството на семейство дефео
от: scaredfromthepast

Дори след повече от 35 години призрачният образ на къщата в Амитивил, с нейните подобни на очи прозорци, продължава да всява ужас. Фактите около истинската история, която се крие зад зловещите й стени, са размити от невероятните ле
Категория: Други
Прочетен: 2923 Коментари: 0 Гласове: 2

rustam
20.01 22:23 - Бг акумулаторна мистериЯ. разгадана!
от: rustam

Всеки, който е имал "късмета" да притежава или просто управлява МПС през годините на т.н. "социализъм" се е сблъсквал с един голям проблем. Социализмът беше преди всичко "дефицит" и "лимит". Много неща на пазара просто о...
Категория: Забавление
Прочетен: 1972 Коментари: 2 Гласове: 0

demira
20.01 21:42 - Carpe diem
от: demira

На нивата - гарвани. Важни. Крачат. Приличат на музиканти
Категория: Поезия
Прочетен: 1803 Коментари: 0 Гласове: 0

kens
20.01 21:42 - Газела
от: kens

"Дали тя бе моя или пък неин бях аз?" Ех, какво знаеш ти, братко мой, Хафез?!
Категория: Поезия
Прочетен: 1679 Коментари: 0 Гласове: 1

merlin68
20.01 23:12 - За кучетата и хората
от: merlin68

Ние кучетата трябва да догоним, за да бъдем равни с тях по благородство. А те никога не биха могли да допълзят до човешкото ни скотство. - Александър Розенбаум
Категория: Хоби
Прочетен: 1533 Коментари: 3 Гласове: 2

eddie
20.01 21:12 - Без прекъсване
от: eddie

Без прекъсване Уморено е слънцето зимно, лениво, натруфено с облаци тъмни, навъсени.
Категория: Изкуство
Прочетен: 1488 Коментари: 0 Гласове: 2

born
20.01 20:29 - Уикендна загрявка преди постинг "украинска музика" !
от: born

Русла́на Степа́новна Лыжи́чко (укр. Руслана Степанівна Лижичко; 24 май 1973, Львов, УССР, СССР) — известна украинска певица, автор-изпълнител и продуцент. Победителка в конкурса «Евровизия» през 2004 год.
Категория: Музика
Прочетен: 1518 Коментари: 4 Гласове: 3

scaredfromthepast
20.01 14:32 - Ким кардашиян: синът ми е гений
от: scaredfromthepast

Ким Кардашиян заяви, че двегодишният й син Сейнт е истински гений. 37-годишната риалити звезда е убедена, че той е много по-мъдър за възрастта си и вече знаел как да спелува изключително сложни думи. Ким има дъщеря на четири годинки, а ...
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1074 Коментари: 0 Гласове: 2

kanibal
20.01 20:32 - А истинска любов е само тя
от: kanibal

Профучават край нас светове, и се влюбваме, значи сме живи,
Категория: Поезия
Прочетен: 522 Коментари: 0 Гласове: 7

valben
20.01 09:45 - Живей и обичай
от: valben

ЖИВЕЙ И ОБИЧАЙ Забравяй всичко щом ти пречи. Обичай всички и живей.
Категория: Поезия
Прочетен: 359 Коментари: 8 Гласове: 15

knigolubie
20.01 11:23 - Най-топло стихотворение
от: knigolubie

Поетът студуваше в източното си жилище. Трите пуловера и шапката
Категория: Изкуство
Прочетен: 360 Коментари: 0 Гласове: 3

gikotev
20.01 10:19 - Македония ни напада с ... радиация? (допълнена)
от: gikotev

Вече повече от месец продължава сагата с повишените показания за фоновата радиация в южния македонски град Битоля, което няколко пъти ви показвах. Но за първи път от вчера ВТОРИ индикатор започна да "надига глава" и той се намира на от...
Категория: Други
Прочетен: 340 Коментари: 2 Гласове: 3

predatorka
20.01 10:29 - Мила ми роузъмундо!
от: predatorka

...тъй като съм една преуморена,болна,грозна, бедна и стара „хигиенистка“, решавам, да бъда поне щедра,милосърдна,бяла и добра..за 2 часа,
Категория: Забавление
Прочетен: 259 Коментари: 13 Гласове: 3

shushulko
20.01 14:48 - Защо християните не са толерантни към социалния пол?
от: shushulko

Пиша това по повод неразбирането на някои хора за това как така ние християните проявяваме нетърпимост и нетолерантност към "различните" или в случая хората с различна сексуална ориентация. Изказванията на християните се считат до.
Категория: Политика
Прочетен: 246 Коментари: 2 Гласове: 1

leonleonovpom2
20.01 20:32 - Лъжливи блогови новини!
от: leonleonovpom2

От поетеса и "учител" по литература!? Няма да коментирам качеството на поезията на Розела . Не ми е това работата. Но ако някой се хвали с количество, то тя се хвали с големия си брой книги или стихосбирки! Ботев да и завиди
Категория: История
Прочетен: 116 Коментари: 17 Гласове: 9

barin
20.01 22:21 - Кръвните групи
от: barin

Кръвните групи при хората са четири: А, Б, 0 и АБ. Изброените могат да бъдат с положителен или отрицателен Резус фактор. С това възможностите за наличните кръвни групи стават осем: А+, А-, Б+, Б-, 0+, 0-, АБ, АБ-....
Категория: Други
Прочетен: 193 Коментари: 2 Гласове: 5

shtaparov
20.01 20:04 - Анализът открива тайните на атила и авитохол
от: shtaparov

АНАЛИЗЪТ ОТКРИВА ТАЙНИТЕ НА АТИЛА И АВИТОХОЛ (Посвещавам това изследване на тримата велики основоположници на реалистичната историческа школа у нас- Свети отец Паисий Хилендарски,Георги Стойков Раковски и пр
Категория: Политика
Прочетен: 160 Коментари: 8 Гласове: 7

koshava
20.01 11:39 - Скандинавските страни – опитното поле на новиЯ световен ред !
от: koshava

РАЗБИРА СЕ ТОВА СА ФАЛШИВИ НОВИНИ,ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ДОБРОТО НА ТЯХ,НА НАС И ОТ ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРИЯ.ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НОВИТЕ ЦЕННОСТИ И СЕ РАДВАЙТЕ НА НОВИТЕ СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ.
Категория: Други
Прочетен: 110 Коментари: 3 Гласове: 6

rustam
20.01 18:24 - Обикновен маразъм
от: rustam

През последните два-три месеца се натъквам на изключителна активност от страна на едни от най-неприятните със своята натрапливост блогъри. Тази активност направо стига до истински бяс. За Чичо Пепи "Мазното" и Великия Алхи
Категория: Забавление
Прочетен: 125 Коментари: 5 Гласове: 1

1 2 3 4 5 > >>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: getmans1
Категория: Политика
Прочетен: 6071651
Постинги: 2741
Коментари: 26492
Гласове: 9633
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031