Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2021 09:28 - Другарят Бойко Рашков - изчегъртващият Герб клет сиромах.........
Автор: dobrodan Категория: История   
Прочетен: 2471 Коментари: 22 Гласове:
5

Последна промяна: 24.06.2021 10:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бойко Илиев Рашков е български юрист и университетски преподавател по право. Бил е директор на Националната следствена служба, назначен с Указ на Президента през 1995 г. Също така е заемал поста заместник-министър на правосъдието от януари 2008 г. до май 2009 г., от 2013 г. до декември 2018 г. е председател на Национално бюро за контрол на специални разузнавателни средства.

Бойко Рашков е роден на 28 септември 1954 г. в село Огняново, област Благоевград. Завършва право в Юридическия факултет на Софийския университет.

От 1981 г. до 1992 г. е следовател в Районна следствена служба в София, а от 1995 г. директор на НСС. Няколко години по-късно (2001 г.) е избран за народен представител в 39-о Народно събрание, където е член на правната комисия и заместник-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. В периода януари 2008 г. до месец май 2009 г. е заместник-министър на правосъдието.

От 2013 г. е избран от Народното събрание за председател на Национално бюро за контрол на специални разузнавателни средства, длъжност която се изпълнява и понастоящем. Наред с това развива и активна научна дейност в Юридическия факултет при УНСС, където е доцент по наказателно-процесуално право. В същия факултет е избран за ръководител на катедра „Наказателноправни науки“ от 2016 г. От 12 май 2021 г. е служебен министър на вътрешните работи и заместник министър-председател.

Владее френски и руски език.

БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) - Информационна агенция ПИК (pik.bg)
 

         Нееее, има далеч по-фрапантни неща, далеч по-необясними богатства. Вицепремиерът и вътрешен министър на България Бойко Рашков е натрупал баснословно богатство, въпреки че цял живот е карал само на държавна заплата. 19 имота, цяла резиденция в полите на Витоша, апартаменти на морето, окрупнени в цяло имение, къщи в Стара планина, фитнеси, басейни, сауни, гаражи колкото мезонети, ниви, складове, луксозни автомобили...Как става това? Има ли по-богат политик в държавата от г-н Рашков? ПИК се добра до сензационен документ - брачния договор на Бойко Рашков, сключен на 28 октомври 2019 г. между него и съпругата му след 40 години съвместен живот! ПИК научи, че той е сключен във връзка с развода им.

     Уникалният контракт включва фамозните 38 страници описания на недвижимости! Дебел е почти като роман на Достоевски.  "Водени от желанието да уредят всички имуществени отношения...,придобити по време на брака...Мария Михова - Рашкова и Бойко Рашков сключват този договор..." Двамата разделят общо 19 имота. Интересното е, че по-голямата част от тях - при това най-луксозните и скъпи, прибира съпругът Рашков.  Най-баровският от тях е двуфамилна резиденция от 700 кв. застроена площ с 1800 квадрата двор в полите на Витоша. Тя се състои от няколко самостоятелни апартамента, фитнес, сауна, басейн, два огромни гаража от 140 квадрата и цели 3 склада с големината на панелки.  Един от апартаментите, например, е с площ от 240 квадрата и има "три коридора, три спални, всяка с баня и тоалетна, хол, траперазия, кухня, дрешник и даже две тераси. Друг от 230 квадрата се състои от "две спални отново с баня и тоалетна всяка, включително прилежащи тераси, а екстрата е помещение за сейф. В резиденцията има още два апартамента с по-скромна квадратура, но пак с всички екстри и покрити тераси. Сумарно в резиденцията на улица "190-та", №16, район "Младост", в.з. "Американски колеж" има 12 бани с тоалетни!!! Само данъчната оценка на владението е 490 000 лв. Пазарната стойност е по четири! Фитнесът от 40 квадрата е с топла връзка към стълбището и английския двор, разполага и със собствена баня с тоалетна. Към него е инсталирана модерна сауна плюс сервизни помещения. 

     Според брачния договор при развод резиденцията остава за Бойко Рашков. В Несебър на брега на морето, в жк "Младост" 75, семейството разполага с многофамилна къща, разделена също на няколко апартамента. Единият е 64 квадрата, вторият - 30, третият - 45, четвъртият - 74 кв.м., петият - 36 кв.м. плюс склад от 10 квадрата, гараж - 18,5 кв.м.  Общо морското имение на вътрешния министър разполага с 6 бани и тоалетни.  Към огърлицата от недвижимости прибавяме две къщи в китното старопланинско село Антон с двор 1200 квадрата плюс басейн и отделно в София - апартамент в "Красно село" - 98 кв.м. с таван и мазе, апартамент в "Люлин" 3 - 55 квадрата с мазе, апартамент в нов затворен комплекс в жк "Младост" 4 с магазини и гаражи, апартамент в "Лозенец" - 145 кв.м. с два гаража, още един в "Лозенец" - 110 кв.м. с гараж. Рашкови си поделят и три семейна автомобила - джип БМВ, джип Нисан и друго БМВ, което остава за съпругата. Днес въпросният Нисан Патрул бе паркиран в двора на резиденцията на Рашков във вилна зона "Американски колеж".  Според брачния договор "издръжката на съпрузите по време на брака се осигурява от страните, а при развод не си дължат издръжка. С подписване на този договор страните прекратяват съпружеската имуществена общност по отношение на цялото придобито по време на брака имущество." Друг важен момент от контракта предвижда подялбата на влоговете и банковите сметки на съпрузите. Според клаузите всеки запазва своята сума, като Бойко Рашков остава единствен собственик на 750 000 лв., които държи на влог. Гледай, народе и цъкай с език! Чети документи как с една държавна заплата се става Рокфелер.

         image



              image

                        


                    image 



                   


                    image






                        




                                 image








                               

                                

                     image 

                                      

                                   image  


 
     
                                    image                       




                                    image                   








                                           image                         





                                       image                           




                                    image

 






                     image 



                           image 




                              image 




                           image  



                          image 






                        image   





                       image 




                           image 




                       image 





                        image 




                            image 




                        image 




                               image 




                          image  




                                image 



                          image 




                        image 



                        imageimage         УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ? ПИШМАН ЖУРНАЛИСТИ?, НАСТОЯЩИ И БИВШИ КОМУНЕТА, СКЪПИ МИ СЪБЛОГЪРИ, ЕЙ ТАКА СЕ ЧЕГЪРТА, ЧЕГЪРТ, ЧЕГЪРТ.........И ГЛЕДАЙ КАКВО СТАВА. НЕ КАТО ВАС, ПРОСТИ КАВАЛИ, ДЕТО ПРАТИХТЕ НА МАЙНАТА Й РОДИНАТА НИ........И ВСЕКИ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО, НАЙ-ВЕЧЕ ГЕРБ И БОЙКО. САМО ВИЕ НЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ ЗА НИЩИЧКО, НАЛИ??????? 

КОГАТО ЧОВЕК СЕ РОДИ ПРОСТ, ТОВА Е ЗАДЪЛГО, ПОНЯКОГА  ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.
КАКВОТО И ДА МИСЛИТЕ, КАКВОТО И ДА СТРУВАТЕ......ПРОСТО ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!!!
     Определено целта е да бъде запазен сегашният статус на управление, което ме притеснява.
Герб работели с ДПС....... Любопитен съм с кого ще заработи ИТН, примерно......
Може би с БКП?!

      Бабчета? Я сега идете при г-на Рашков да ви вдигне пенсиите и да спаси държавата от Бойко. Може и с акордеона да му посвирите........

    Дали пък не е време прокуратурата да се самосезира по случая с "Апартаменти бол, къщи тоже"........






                        




 




Гласувай:
6



1. getmans1 - На времето когато го назначиха в НСС ...
24.06.2021 09:54
На времето когато го назначиха в НСС в някакъв вестник бяха сложили родната му къща ... от къде то тръгнал другаря - една колиба нейде из балкана ... демек, наше народно момче
цитирай
2. dobrodan - Нека да четат овчите глави и да цъкат.......
24.06.2021 10:08
Все бях виждал заплати, обаче като неговата?!
А някакъв тип си мели кайма :)........
цитирай
3. milady - ...!!? простоо, невероятнооо...
24.06.2021 14:56
..и какъв го играе този..нещо като ББ, ли беше..
или, нечия Чужда Марионетка, хрантутим яко..
това, не е държава, хубаво го е казал..Ротшилд..
в 2030, Държава България, няма да има...на картата!
а, щом е рекъл, ТОЙ...и бабаМалелей, не може, да му.."земе Скалпа))
уви, имам незабравими, хубави спомени..от Морето () () ()
цитирай
4. dobrodan - Натам отиват нещата, за съжаление.
24.06.2021 15:12
И без каквато и да била външна намеса българите изчезваме. За да се запази числеността, едно семейство трябва да има минимум две деца. Младите отричат семейството, камо ли да гледат всички по две-три деца.
Точката на обръщане я минахме.
Държава, казваш? Не, територия. Държавата има ясно определени признаци.

https://bul.sciencedevices.com/kakie-priznaki-harakterizuyut-gosudarstvo-view-347534

От 1944-та г. насам сме ханство, вилает, губерния; не държава.

Освен всичко друго така и не станахме народ. Не си знаем нито попа, нито даскала, нито бирника, нито кмета. Всеки срещу всеки и всеки сам за себе си.
Прости, гадни и завистливи селяни. Това сме ние.
Ще си запалим къщата да изгорим на Вуте плевнята........

— Докторе, искам да ме заразиш с някаква... ама много страшна венерическа болест.
— Ама Вие какво ми говорите?
— Виж сега, като ме заразиш, аз ще заразя жената. Жената ще зарази попа, попа - попадията, попадията - кмета, кмета - кметицата, а кметицата - горския... ще ми бие той на мене кучето! ..
цитирай
5. vmir - Доказано безценен кадър -
24.06.2021 16:06
щом е спестил толкова от закуски.
цитирай
6. dobrodan - Насила ще стана религиозен на стари години..........
24.06.2021 16:12
Дъглас Адамс си го е написал както е.
""А, това ли? Ето ти молитва, Имаш ли молив? - Да - отвърна Артър. - Ето каква е тя... Да видим... "Пази ме да не науча това, което не трябва да знам. Пази ме дори да не науча, че има неща, които могат да се научат, а аз не ги знам. Пази ме да не науча, че съм решил да не знам нещата, които съм решил да не знам. Амин." Това е. И без друго се молиш за това мислено, така че можеш да я казваш и на глас. - Хммм - поклати глава Артър. - Е, благодаря. - Има и още една молитва, която върви с тази и е много важна - продължи старецът, - така че е по-добре да запишеш и нея. - Добре. - Ето каква е тя: "Боже, Боже, Боже, Боже..." Хубаво е да добавиш и това за всеки случай, човек никога не може да е сигурен. "Боже, Боже, Боже, пази ме от последствията на предишната молитва. Амин." Това е. Повечето от неприятностите, с които хората се сблъскват през живота си, идат от факта, че забравят втората част."

Изпитвам натрапчивото усещане, че е имал предвид българите.
цитирай
7. blackpredator - той Дъглас Адамс,
24.06.2021 17:55
едва ли е чел подобен ПИКлив договор
сичкото имот на Бойко, на Мимето само BMW X1
поне да беше каравана
повр нотариуска..
цитирай
8. kirk - Жалко, че не ползваш ФБ
28.06.2021 02:02
Жалко, че не ползваш ФБ, защото само преди 2 дни публикувах мнението на групата ни относно предложение на преддставители на чужди нам политико-идеолигчески кръгове да се включим в тази "пролетарска" акция срещу служебния кабинет! Вижда се положил си бая труд, но не се вижда да доказваш, че човекът "не е късал от залъка си", дет се вика!!! А без доказателства тъкмо ти и останалите в този задружен хор се проявявате като комунета и пролетарски гаменчета с каскети. Утре и мен може да искате да ме вкарате в затвора или нещо по-лошо само защото съм богат?! А, да - и предател, защото станах кандски гражданин?! Вие побъркахте ли се?! Сърдете се на президинта, макар че той е постъпил умно - ако беше поставил в правителството бедняци, непременно щеха да се посерат да крадат, те тва е истината...!!! И понеже съм професионалист не само учен, но и журналист - нямаш право да публикуваш приватни документи, може да бъдеш осъден като стой та глей!!! Не разбрах само - наистина ли защитаваш Бойко и ГЕРБ???!!! Ама верно бе - нали и те са също толкова "бедни", горките... Чак ми е жал за тях:) Хаааааааа!!!
цитирай
9. dobrodan - Крикоре, то си пише, ама ти
28.06.2021 09:13
не си от тия, дето четете.

https://pik.bg/%D1%8E%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D1%81-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%BE%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8-news1034594.html


https://pik.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D1%81%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B0-2-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B8-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80-%D0%B4-news1034183.html


И Т.Н., И Т. Н. :)!
Като те обвинят, тогава ще ревеш.

Защо ги пускам тези неща ли?
Защото по стар български и арменски обичай отново и за пореден път
крадецът вика: дръжте крадеца!
Сега по-ясно ли е?
цитирай
10. dobrodan - За да стане по-ясно - насила ме направихте бойковист, другари.
28.06.2021 09:49
За няма и месец.
Освен това информацията СЪМ Я ЦИТИРАЛ, А НЕ ПУБЛИКУВАЛ.
Не виждам защо трябва да се притесняваш :).
цитирай
11. kirk - Не, това не са доказателства
28.06.2021 12:35
Първият линк ни отвежда към статия в която някакав юрист говори за възможност чрез брачния договор на Рашков да са спестени данъци и всичко е в условно наклонение. нито едно пряко обвинение. Рашков бил длъжен да публикува брачния си договор??? И кой го постулира това задължение - едно посрано лайнарче адвокатче, на което съпругата била също магистър, брееееей ти да видиш?!
Втрият линк - пак от световнонеизвестната информ. агенция ПИК, разнищва покупко-продажба с участието на Рашков, от която е видно, че е закупил имот на по-ниска цена от актуалната себестойност. И кога и къде това е определено като престъпление??? Продават ти нещо на удобна цена - купуваш!!! После се явяват некви злобарчета и злословят! Ами пука ми на дедовия!!! Нищо не доказват!!! Всъщност - доказват едно: че все още са в света на социкономическите условия и нямат представа от правилата на свободния пазар! Добродане мина времето на френсатката революция, ако не си разбрал! Аз не го познавам и не го защитавам, даже като човек не ми е симпатичен, а с тези изказвания на БСП-бухалка доказва единствено липса на стил и нисък интелект, но такъв е МатрЯла - друг нема, освен ако не внесете отнекъде отвън!
Когато бъде доказачо, че е крадец, тогава може да се каже, че крадецът вика дръжте крадеца, а сега-засега има сериозни доказателства само срещу ББ и Герб, то хората по улиците го доказаха!!!
цитирай
12. dobrodan - Пак бързаш, Крикоре.
28.06.2021 13:09
https://www.monitor.bg/bg/a/view/danychni-i-antikorupcijata-pogvat-98-ot-vlastta-za-imane-obzor-165469

"Сред хората, които са подали ежегодна декларация, но не и коригираща, след като комисията е открила несъответствие е бившият шеф на Националното бюро за контрол на СРС-та Бойко Рашков. Оказва се, че той вместо да декларира 200 бона по банкови сметки и влогове, е вписал само малко над 82 000. Наред с това е забравил да опише и спестяванията на съпругата си в размер на близо 347 000 лв. Половинката на Рашков има и над 645 000 лв. доходи от друга стопанска дейност, който също не са описани в декларацията на мъжа й."

Крикоре, ти, твоите многото пари чрез БРАЧЕН ДОГОВОР ЛИ ГИ ПРИДОБИ, ЧЕ ДА ЗНАМ?

https://register.caciaf.bg/2020/F19DD4F2-8DFD-43A3-BBA7-2848D762D5E8112773.xml
цитирай
13. dobrodan - Проблемът всъщност е, че засега срещу ГЕРБ аз поне извадени черно на бяло
28.06.2021 13:22
доказателства НЕ ВИДЯХ.
Идва ми аз да ги изнамеря най-накрая.
РЕВЕШ, ЧЕ НЕ СМЕ ВЪВ ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ? Значи сме двама, които знаем това. А тия отгоре дали го знаеха, като организираха поголовна чистка срещу хора с предполагаемо доказуема, НО НЕДОКАЗАНА ВИНА?!
На тяхно място назначиха .......кого? Ангели небесни ли, с по три крила?!
Двама са разследвани за финансови злоупотреби - минстърът на финансите и шефът на НАП.
Бойко Рашков комай е с отнети права за работа със секретна информация? Обаче.....не знаел?!

Спецов: "Директорът на НАП Румен Спецов категорично отказа да отговаря на въпроси, свързани с неговата фирма, продадена на безработен, но натрупала над 1 милион дължими данъци. "Тече проверка. Като свърши, ще разберете", заяви шефът на приходната агенция на брифинг на ГКПП "Капитан Андреево".

И.....кога ще разберем? Като гръмнат и следващите избори ли? То не остана?

https://dnes.dir.bg/politika/dksi-potvardi-dostapat-na-boyko-rashkov-do-klasifitsirana-informatsiya-e-bil-otnet
цитирай
14. kirk - Писах ти в ЛС как съм ги придобил
28.06.2021 20:02
Писах ти в ЛС как съм ги придобил, но може и да си забравил - подарък от богати роднини, за това че сме оцелели в условията на аграрфашизма, аграркомунизма и постаграрфашизма в БГ. Много повече ни дължи държавата ви, ама да не се задълбавам! Това, за което пишеш по-горе като обобщение от монитор-а, изобщо не може да бъде вярно - декларациите са лични, индивидуални и не знам да съществуват съпружески общи, фамилни, групови и колективни - това ще е някаква новост за мен. Що не го обвините, че не е деклалирал златния пръстен , носен от леля му??? Рашков бил длъжен да декларира парите и имотите на съпругата му, а?! Че тогава защо са сключвали брачен договор с икономически условия? Ти мен за идиот ли ме имаш?! Ако е пропуснал да деклалира нещо, има си органи - да му потърсят сметка, аз не съм техен предстадвител, нигто адвокат... Ти обаче се натискаш да му станеш прокурор ли, обществен обвинител ли, бе направо - дай да го линчуваме, а? Да беше гледал тв 7/8: там се извървяха дузина и повече експерти или поне специалсти по различни области и доказваха... Не бой се скоро ще има и спонтанни изрази на народната любов... Б.Б. още като кмет има много сериозни закононарушения, знам от негов приближен, а за останалото питай Ники Колев-Босия!
цитирай
15. dobrodan - Смятам, че не би било редно да се позовавам на личните ти съобщения,
28.06.2021 21:13
инак не съм толкова късопаметен :).
Данъчните служби са го помолили да внесе поправката в декларацията. Би трябвало да е достатъчно, но май не е.
Седемнайсе-осемнайсти си ги гледай ти :).
Нищо не каза за xml - файла от коментар 12?! Отвори ли линка или не?
Би ли посочил поне един властник без нарушения? Само един искам?
Преди доста години баба казваше: който кон хванат, синко, той вършее.
Добре, но не става дума за коне, а за хора. Публични лица.
ВСИЧКО БЕШЕ ПО МЕД И МАСЛО, ДОБРЕ, ЧЕ БОРИСОВ РАЗВАЛИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА?
ПРЕДИ НЕГО БЯХМЕ......КЪДЕ? Тук, и същите.
Не става въпрос дали е крал. Че е крал - крал е. Край него също не са стояли и гледали.
Просто питам - тези ли ще са честните, умните, смелите млади - които без протестите нямаше и да помиришат Народно събрание - или изключително високообразованите, даровити, речовити и доказани автори на сценарии смяташ за по-подходящи да управляват държава?
Ами, издигни Азис например за премиер във Фейсбука. Нещо проблем?
And justice for all, Kirk.
цитирай
16. kirk - Да, бих го издигнал
29.06.2021 01:42
Да, бих го издигнал, ако имаше качества, а ти - не би, дори и да беше способен да управлява и представя държавата. И това е заради деформации във възпитанието и образованието - виж румънците, които избраха унгарец, а после и немец, виж белите сащаци избраха негър... България ще си дойде на мястото, когато изберете бълг. турчин, мюсюлманин или пък точно като Азис от сексуалните малцинства... Ама, теб ти се повръща само от мисълта, налли?! Нямам време за линковете ти, исках само да осъзноеш, че залиташ улево... Групата ни гласува - не искаме да се забъркваме с това, нито със следващото правителство, а още по-малко с левичари и утописти! Чакаме по-следващите... Маркс не е знаел за роботите, ако знаеше, щеше да измисли идеология от типа "Вся власт роботам"!!! Това дето е на английски в края го казваха още на времето братя Стругацки, а иначе проведения до границата на СССР и изгонен отвъд нея проф Ал. Зиновиев от ленинградския университет в трактата си "Зияющие высоты" постулира: "За демократичността на едно общество и държава се съди по това какви права и свободи дава на опозиционерите!" Период!
цитирай
17. dobrodan - Да си дойдем на думата :).
29.06.2021 09:38
Който се натиска да управлява, трябва да има качествата да го прави.
От протестърите на площада някой има ли такива?
Да, специално от сексуалните малцинства вече наистина ми се повръща, прав си.
Изобщо не съм привърженик на левите идеи, а на спазването на законите.
В България всичко е отразено в криво огледало, Кърк. Лявата партия е партия на едрия капитал. Десните партийки искат да станат като нея.
Лично аз смятам, че не вероизповеданието определя личностните качества. Нито цветът на кожата :).
Много демократично се отнесе бившето управление с опозицията. Прекалено.
Ковчези, бесилки, яйца, домати, огньове..... И накрая какво?
Готви се Слафчо да те управлява. Ела у нас и ще живееш щастливо.
Всъщност.......защо не наминеш насам за следващите две години? Ще ти държи влага за колкото още ти остават :).
Вече писах един коментар преди време. Като не можем сами да се управляваме, тогава ДПС ще ни управлява. Там ПРОСТИ ХОРА няма.
Не ме изпълва с радост подобна мисъл. Но - това е положението.
Никога няма да дораснем за демокрация, Крикоре.
цитирай
18. kirk - Парафирам последния ти постинг
29.06.2021 19:28
Парафирам последния ти постинг, подписвам се с две ръце и потвърждавам!!! Най-успешно беше управлянието на БКП-БСП, когато под давление приемаха десни реформи. Завръщат се само неуспели да се адаптират мизерабъли, които където и да ги посадиш все не са на мястото си. Е, и има някои заблудени! Как си представяш да се откажа от сегашния си начин на живот, от срещите си със сънородници, със световноизвестни учени, от партитата в Холивуд - допреди пандемията.., от контактите с политици и просто свободни, разкрепостени хора... Абсурд!!! На партията на Слави също отказахме... Нещата при вас са като при евреите в Екзитус, трябва да измрат и последните, които помнят робството...
цитирай
19. dobrodan - Аз, да ме прощаваш, успешно управление на
29.06.2021 19:37
БКП нещо не мога да си спомня.
Чрез стотиците си издънки и разклонения тази мафия разтакова майката на цялата държава ведно с народеца.......
Не знам изобщо остана ли нещо от лявата идея след междуособните войни в самата нея..... Останаха леви по сексуалност привърженици и членове, горката Нинова....

Има един начин да се случи нещо добро. Да застанат един до друг Герб и БСП и да направят коалиция заедно. Ще има нова равновесна точка за дълго време и мисля, че може да се окаже изненадващо добро решение.
Просто да преглътнат малко гордостта си и ще имаме поне подобие на нормалност.
цитирай
20. kirk - Не помниш ли един дето искаше публично да се застреля
29.06.2021 19:45
Не помниш ли един дето искаше публично да се застреля в Парламента, а друг един даже го направи, макар и не публично... Тогава те бяха управляващи, ама от немай къде и прокарваха рИформите на СДС-то. Аз добре го помня, там бях... После един Едуин ни изгони щот сме били деца на червените вождове, после него го пратиха в Монголия да стихоплетства... Всъщност аз сам си тръгнах овреме, защото Жельо лично ме излъга в очите, че ще възстанови нашите 3 партии и ще получим компенсация за имуществжото и средстзвата... Един блогер тук току -що ме уведоми че "българи е система в социума", но според мен е диагноза, поне - сега-засега!!! И перспективата за развитието на болестта не е добра!
цитирай
21. dobrodan - Интересно, не успявам да разбера какво е искал да каже тоя
29.06.2021 21:35
човек.......
Виждам какво значи да си българин днес и малко ми е трудно да го преглътна.
Има и нормални хора между нас, но.....оредяват редиците....
цитирай
22. kirk - "българи... е система на живот в социум"
29.06.2021 22:17
Това е точният цитат на tres1, който в ЛС напира да ме убеди, че графитите в Магурата отпреди 20 000 г. имат нещо общо с българите, кирилицата и пр. Както и че от Хималаите не знам докъде там надалече се простират "завоеванията" на бълг. култура и пр. Типичен случай на самозаблуждаващ се и лъжеш открито в очите небългарите бълг. аграрфашист. Мен тук неведнъж тоя и оня са ме обвинявали точно в обратното - в пробългарски изказвания и изяви, казват ти си или се изкарваш по-голям българин от самите българи! И аз съм преосмилял тези "константни" истини с които сме дошли тук, така че черпя с шепи от богат опит в това отношение! Единственият изход е да си даде човек сметка кой е точно, какъв и как иска да го възприемат... и да се простира според чергата, защото иначе бият през пръстите! Малко преди това въпросният tres1 публикува явната лъжа, че съвет. акад Н. Мар твърдял, че всички езици на планетата произлизат от древния бълг. език, а аз съм писал дисертация за този шотландец и знам, че не само няма такива тъпи твърдения, но и не е познавал нито българския, нито ст. българския език!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dobrodan
Категория: История
Прочетен: 1042794
Постинги: 381
Коментари: 4984
Гласове: 4142
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031