Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2015 09:15 - Нумерология - Родените на 16 /шестнадесето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 14019 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА ШЕСТНАДЕСЕТО ЧИСЛО

Числото 16 се състои от съчетанието на числата 1 и 6. Както вече знаем, числото 1 е главата на дома - амбициозен и обикновено преуспяващ. Притежаващият го осъществява плана си може би с малко по-голяма сила, отколкото е нужно. В него има жилка на жестокост, която го кара да отхвърля всяко противопоставяне, без да мисли за нищо друго, освен за собствения си успех. То планира умно и внимателно и реализира идеите си с жар и без загуба на време. Числото 1 е естествен командир и има способността да кара хората да му се подчиняват безпрекословно.

Присъствието на 6 в 16 прави притежателя на това число склонен към романтичност и сантименталност. Той е чувствителен към природата и атмосферата. Символи на романтичното като луната и дъжда го водят в един свят на мечтите. Родените под знака на числото 16 стават добри художници и писатели, ако успеят да се придържат достатъчно дълго време към едно начина­ние. Тяхната любов към романтичното изпълва миналото с чар. От тях излизат и добри историци.

Сега идваме до сбора на двете числа - 7. Най-ярката черта на това число е променливостта. Числото 7 изключително много обича да пътува и не може да стои твърде дълго на едно място, нито пък твърде дълго време с един човек.

Съчетанието на 6 и 7 ги прави изследователи. Числото 1 им дава куража и силата да се втурнат в авантюри. Притежаващите това число са интересни, магнетични личности. Те са много прив­лекателни за противоположния пол и на жени с число 16 никога не им липсват обожатели. В похода си към сърдечните неща те не са твърди и имат дълбоки чувства, но едновременно с това лю­бовта им към независимост е силна и е трудно да бъдат притиснати.

Емоции и секс. Числото 16 е емоционален човек, способен на дълбока привързаност. Всъщност, ако някой му хареса, той се привързва дълбоко, защото сърцето му не е от тези, които прелитат от един цвят на друг, въпреки присъствието на числото 7 в душевността му. Той обаче не може да търпи твърде дълго един и същи партньор, нуждае се и от смяна на средата. Това не на­малява привързаността му, той просто обича от време на време да има нещо различно. Там, където става въпрос за чувствата му, е постоянен. Това, което иска, е леко отклонение тук-там.

Сексуално числото 16 е мъжествено и агресивно. Мъж с това число преследва плячката с целенасоченост и решителност, които много затрудняват съпротивата на другия. Но в никакъв слу­чай такъв един мъж не е животно, както бихме си го представили. Той е нежен и привързан и внимава да не нарани чувствата на другия. Ако случайно направи нещо, което разтройва партньора му, винаги се извинява. Изобщо, числото 16 е твърде задоволителен любовник и обектът на чувствата му е наистина щастлив. Въпреки неизбежното отклонение, внимава да не го прави оче­видно. Приятелството при него е издигнато едва ли не в култ, благодарение на което има много приятели. Същевременно е дипломатично, лицемерно и щедро. Това го прави популярно. Въпреки своята жизненост, винаги внимава в поведението си. То е душата на компанията, но никога не прекрачва границите на доброто поведение. Твърде е популярно сред домакините, защото може да се разчита, че ще оживи скучно събиране, без да го прави шумно.

Отрицателни качества. Родените под това число имат нещастната склонност да се колебаят. Влиянието на числото 7, от което извира любовта им към промяна, е виновно за това. Те не остават дълго на една работа или с един човек. Тях не ги свърта на едно място. По същата причина са непостоянни в отношенията си с хората. Ако другият не ги разбира добре, изпадат в изолация. Прелитат като пеперуда от човек на човек, от една работа на друга и от място на място.

Хармонични взаимоотношения. Числото 16 е най-щастливо с тези, които уважават неговата независимост и не се опитват да я обуздаят. Това е влиянието на числото 1, което не понася намеса. Но то е романтично и се нуждае от партньор, който откликва на сантименталността в него, без да е сълзлив. Партньорът на числото 16 трябва да е чувствителен към настроенията на другите и способен да откликва по адекватен начин. Сексуално агресивно, числото 16 изисква активен другар, който участва със същия ентусиазъм и не го възпира в експериментите му. Жена 16 е може би не толкова авантюристична колкото мъжа, но е активна и изпитва удоволствие от сексуалния акт.

Родените под влиянието на това число са свободомислещи и нищо не ги шокира особено. Те очакват и от другите да не ги е грижа какво правят. Това е влиянието на числото 1, което не поз­волява намеса. Съпругът на числото 16 трябва да помни, че носителят на това число е независим и се нуждае от смяна както на средата, така и на хората. Романтичните му инстинкти трябва да се подхранват, защото те са извор на нежността му. То е щастливо, ако партньорът му е фантазьор колкото него.

Болести. Най-вероятните оплаквания на родените под това число, са болестите на белите дробове и лошото храносмилане.

Лекове. Редовното приемане на чесън, гъби, джоджен и спанак действа благотворно на страдащите от такива заболявания.

Съвети. Родените под това число трябва да се опитат да развият стабилност. Тяхната склонност да скитат ги лишава от корени. Ако се налага да пътуват, трябва да си осигурят пристан, към който да се върнат. В противен случай ще се окажат евентуално без приятели и без компас. Иначе 16 е много добро число.

Притежаващите го са магнетични личности с огромен сексапил и обикновено успяват в живота. Те имат прекрасни идеи и ги осъществяват добре, стига да могат да се придържат дълго към тях.  

Скъпоценен камък, носещ щастие. Родените под влиянието на това число трябва да носят перла и лунен камък, като внимават камъкът да е винаги в допир с кожата.

Метал, носещ щастие. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число е мед, който е необходимо да се съчетава с перла. Трябва да тежи не по-малко от 5 грама.

Цветове, носещи щастие. Цветовете, носещи щастие на числото 16, са зелен и светложълт.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с числото 16, са:

а)  Простото число 1 и съставящите го числа 10 и 28.

б)  Простото число 6 и съставящите го числа 15 и 24.

в) Простото число 7 и съставящите го числа 16 и 25.

Неблагоприятни числа. Числата, враждебни към числото 16, са:

а) Числото 3 и съставящите го числа 12, 21 и 30.

б) Простото число 5 и съставящите го числа 14 и 23.

Благоприятни дати. Датите, благоприятни за числото 16, са 6,15, 24, 7, 16 и 24 ден на месеца.

Неблагоприятните дати за родените под вли­янието на това число са 12, 21 и 22. Но ако те се паднат на щастлива дата, лошото влияние ще се намали.

Благоприятни дни. Благоприятните дни на седмицата са понеделник и четвъртък.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са вторник и петък.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са май, ноември и декември.

Неблагоприятни месеци. Родените под това число трябва да внимават за здравето си през месеците юни, юли и септември.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753390
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031