Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2012 16:13 - Поука за "Софийска вода"
Автор: kolchakova Категория: Политика   
Прочетен: 3258 Коментари: 7 Гласове:
1

Последна промяна: 20.06.2012 16:20


Тъй като преди време една анонимна (но не и за мен) изказа съмнение, че майсторите в Бургас не били чак толкова превъзхождащи софийските, имам да споделя две неща:
1. Тези дни отидох до Бургас да платя едни мооооого пари на майстори, които отдавна са приключили с ремонта на апартамента ни. Не знам на коя дума да поставя ударението. Да се смята, че сам "ударила" всичките (е добре да, "тези дни" да се брои като едно цяло). Просто ще припомня, че едни софийски майстори ме държаха 10 дни с неизциклено дюшеме, защото не бях в София да им дам 30 лв.

2. Абсолютната ми фаворитка по катилък, безсъвестност и некомпетентност "Софийска вода" АД (а който ме познава, знае, че съм общувала с какви ли не институции), на примерно стотното ми писмо защо половин година нямам вода, защо ме карат да градя уличен водопровод и не намират ли за необходимо да ми се извинят, получих писмо (десет дена след като ми бяха пуснали все пак водата!!!), уведомяващо ме, че водата ми е пусната (защото аз, висейки половин ден в студа да гледам двама мрачни майстори как се гъзурчат край шахтата и подписвайки приемателен протокол за монтаж на водомера може да не съм разбрала какво се е случило), та уведомявайки ме за това с едно изречение, в другото, преди подписа, заявяват:"С това смятаме преписката за приключена". Кълна се, че го четох няколко пъти и въртях листа от всичките му страни, надничах и в плика, да не би да има някъде пергамент с поднесени извинения. Не, нямаше.
А това е писмото, което EVN изпрати на майка ми две седмици след като ги уведомихме по интернет, че са ни надвзели 50 лв. поради неправилно отчитане на електромера. Един ден след написването на писмото получихме отговор, че ще извършат проверка, след още два дена - че проверката е извършена, и почти веднага след това парите бяха върнати (е, добре де, без лихвите за 3 месеца).

image

В случай, че не се вижда - EVN благодари и се извинява!!!
"Софийска водо" АД, обръщам ти внимание, да видиш к`во правят по-цивилизованите хора. И в EVN работят българи.
А, да, приложено имаше химикалка и магнитче с форма на електрическа крушка.
"Софийска водо" АД, можеше да ми изпратиш поне магнитче с мутрата на Л. Стаматова, служителката, благодарение на която половин година носих вода от реката.


Тагове:   Софийска вода АД,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rummi - разсмя ме определено
21.06.2012 21:08
с това магнитче - вероятно популяризирането на мутрата на въпросната дама ще даде невиждан тласък на популярността на Софийска вода.
цитирай
2. анонимен - Добре де, добре, убеди ме. Вече само в Бургас ще си правя ремонтите по апартамента :)
21.06.2012 23:36
Виж сега, предлагам да оставим настрани майсторовия градов шовинизъм, да плеснем с ръце, да се прегърнем и да направим едно цехче за такива магнитчета, защото сега просто няма да мога да заспя, ако не ми обещаеш веднага такова магнитче с лика на Л. Стаматова!
цитирай
3. kolchakova - Лицето Л. Стаматова
22.06.2012 09:57
е много популярно сред жителите на Драгалевци и Симеоново - с онази популярност, която е характерна за цялата "Софийска вода" АД и която, най-вероятно, се дължи точно на Л. Стаматова и подобните й. За съжаление се била пенсионирала, което, предполагам и съдейки по мене си, рязко е повишило нивото на оводнените. Така ми се щеше да е дисциплинарно уволнена и прогонена с камъни от софийска област в места, където хората не са толкова търпеливи и направо убиват.
Мога да се напъна и да направя маска на мутрата й (към анонимната - нали си спомняш онази черната на Бетовен, спомняш си я естествено!!!), ще я боядисаме в черно-бронзово и ще плашим с нея всички, които заслужават нещо повече от смъртно наказание.
цитирай
4. анонимен - Сега пак няма да мога да спя, този път от страх - маската на Бетовен, ауууууу!
22.06.2012 10:25
Защо още няма страница във фейсбук, посветена на феновете на Л. Стаматова, питам?!?
Може би защото ние, врабчетата, не участваме във фейсбук...

Можем и да създадем сатанински култ на Л. Стаматова! Тогава черно-бронзовата маска ще си е съвсем на мястото!

А иначе Софийска вода последният път, когато до мен достигна такава информация, се държеше от французи. Не знам как е сега, но ако са все така французите, грубиянщината не ме изненадва ни най-малко. Някак никак не ме изненадва. То не че от българи би ме изненадала. Или от австралийци примерно, или от бутанци. Тя, прочее, не е национално, а индивидуумно обусловена, нищо, че се работи яко по превръщането й в корпоративна култура на редица места.
цитирай
5. kolchakova - Продължава да се държи от французи
22.06.2012 10:28
Да, продължава и в това е проблемът и затова съм сложила поста в рубриката "политика", а не в "Лични дневници". Ама не са ли французите част от онази велика двойна сила, която сега се мъчи да оправя съдбите на Европа???
цитирай
6. анонимен - Са. Сигурно са. То не може хем съд...
22.06.2012 15:13
Са. Сигурно са. То не може хем съдбините на цяла Европа да оправяш, хем да пускаш вода в Драгалевци по поискване. Ама, ха! Гледай мащабно на нещата, какви са тези дребнави заяждания, дребнотемия, тесногръдия и каквото още се сетиш в этози стилистичен ред? Те французите са и начело на МВФ, а директорът на МВФ се брои дипломатически персонал и плаща 0 % данъци... така де, не стига
че ръководи такава организация, ами и разни дребни данъци да плаща...
цитирай
7. kolchakova - Все по-любим ми става
22.06.2012 16:14
този Европейски съюз. Скоро ще настигне САЩ по любимост. Само не вярвам да ги задмине.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolchakova
Категория: Туризъм
Прочетен: 1824624
Постинги: 457
Коментари: 1104
Гласове: 1494
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930