ѕотребителски вход

«апомни ме | –егистраци€
ѕостинг
07.07.2010 16:21 - јвтоспринт 8. ƒен пети: «агадките с јджи ћинчовата къща в “р€вна
јвтор: kolchakova  атегори€: “уризъм   
ѕрочетен: 10370  оментари: 8 √ласове:
1

ѕоследна пром€на: 23.03.2011 15:59


11.06.2010

ћного се колебах, дали да пусна този пост, но накра€ реших, че може да е поучителен.

 акто вече казах, планирах пътуването почти до минута. Ќамерих в интернет места за нощувки, проверих ги по два пъти преди тръгването, в смисъл - дали помн€т за резервациите ни.

»скам да припомн€ предишните нощувки с малък риск да изпадна в народопсихологични напъни. —топанката от „ервен ни отвори къщата си - етаж, обзаведен с всичко необходимо (ако и кабелната е необходимост вече), с кухн€, в ко€то почваш с уредите и приборите и свършваш с н€колко вида кафе, чай, захар и ћ≈ƒ собствено производство, със зеленчуците в градината и черешите на дървото до масата ти (ко€то е на терасата). ∆ената размени с нас н€колко реплики, изключително ненатрапчиво и при€тно, деликатно и интелигентно.

«а мотела в –усе н€ма какво да се каже - безлична мотелска ста€, но също без забележки откъм обзавеждане (е, като изключим, че вратата на бан€та е матова, но прозрачна, и нощем освет€ва всичко).

 вартирата в Ѕалчик, както казах - спартанска (което се об€сн€ва с борбата с п€съка), но с всичко необходимо. ’аз€йката,† ко€то не б€х предупредила, че приближаванме Ѕалчик, ни посрещна с думите: "јз мислех да ви се обад€, ама реших, че ако ви тр€бвам, вие ще ме потърсите". “ъй като една четвърт от мен е от ƒобрич, откъдето е и т€, тези думи говор€т достатъчно много. ∆ената ни даде ключовете от етажа и в съответни€ благосклонен стил ни отдели време за да ни ориентира в района. —топанката от „ервен беше заета да си разкрас€ва градината, тази тук - да пътува делово по околните градове.

»†сега стигаме до “р€вна. ’аз€йката н€колко пъти ни звъни по време на екскурзи€та, да ни припомни, че тр€бва да минем след† ƒр€ново през ÷арева ливада, защото така спест€ваме 20 километра. ѕосрещна ни на входа на града с колата си и ни заведе до квартирата: двоетажна къща, намираща се на ъгъла на две стръмни улички, в ко€то поради денивелаци€та за едини€ етаж се качваш нагоре, а за други€ - слизаш надолу. ƒа, пропуснах да кажа, че тази изключително енергична, весела и напориста жена ни поведе с думите: "—ега, като минем по она€ улица, ще пусна на едно м€сто аварийките, а вие погледнете вл€во и ще видите магазина ми за трикотаж". » известно количество изречени€ в смисъл, че само там се продава истински тревненски трикотаж и нищо друго. ¬ид€хме магазина. —тигнахме до къщата. ѕонеже уличката беше т€сна и заета от коли, наложи се да паркираме на сами€ ъгъл, което е силно обезпокоително. ѕо-късно вечерта преместихме колата 4-5 метра напред. ѕред входа на къщата ни посрещна снажна, белокоса и също толкова весела и енергична жена. ”ведомиха ни една през друга, че тр€бва да се събуем току пред прага и че до сега никога не е имало случай да изчезнат обувки. “ъй като в нашата къща в Ѕургас също се събувахме в антрето, а в апрартамента на баба ми в —офи€ се събувахме веднъж в антрето, а после отделно† пантофите свал€хме пред хола и спалн€та, не се впечатлих много от изискването, макар че имахме известно затруднение с пренас€нето на багажа от колата до ста€та (събуваш се - внас€ш - обуваш се - донас€ш - събуваш се...).  ачихме се на етажа: квадратно антре с три врати, показаха ни ста€та и весело об€сниха, че прозорецът е отворен, ама пердетата не се дърпат, защото първо влиза жега, а после и мухи, пък "ние мухите никак не ги обичаме".† —амата ста€ е типичен хол на тухлена къща от едно време. ѕо стените, там където н€ма прозорец или врата, има секции до тавана, от много тъмно дърво, които при пуснати пердета изглеждат черни. Ќе е толкова тъмно, та да не се види, че всичките им безброй вратички имат ключалчици за секретни ключета. ¬ ста€та освен една спалн€ има още едно легло и един диван с опции да се използва като легло. ¬ъпреки че направих снимки, ще пусна една от интернет:
image

Ќе мога да не отбележа великолепното качество и състо€ние на хавлиените кърпи и стилните опаковки на шампоаните и сапунчетата. ќсвен леглата, другото, което се вижда на тази снимка е оставащото свободно м€сто в ста€та. ѕовече н€ма. ј като се нанесе катуна - и това изчезва.
ƒвете жени върв€ха по нас и каканижеха какви маршрути и забележителности има наоколо, а на мен ми беше адски горещо, лепнех и исках час по-скоро да се преоблека, за да излезем да разглеждаме града. ќбаче се оказа, че н€мам шанс да остана и за миг сама в ста€та. ўом затворех вратата, т€ веднага се отвар€ше за да участвам в провеждащи€ се в антрето на етажа разговор. ѕонеже виждала, че сме свестни хора, каза младата хаз€йка, ще ви отвор€ и другата ста€. ќтвори € и ни преведе през не€ до терасата, на ко€то имаше дълга маса, покрита с доста кална мушама, затисната срещу в€търа със 7-8 павета. “ук можело да вечер€ме, в случай, че не отидем да го направим в града, ама т€, хаз€йката, била сигурна, че ще €дем навън. “ова там е кухн€та (в не€ се влиза откъм тази втора ста€), и ако пипаме нещо, да го върнем после на м€стото му. » естествено да не с€даме по леглата в тази ста€, защото те са оправени за евентуални други гости. ƒобре, че другите гости не дойдоха, че не знам как щ€хме да им влизаме в кухн€та и да им €дем на терасата. ј, и кой е оставил вратата на бан€та отворена? “р€бва да се затвар€, защото нейни€т прозорец е отворен, и влизат мухи, пък ние мухите много ги мразим. ѕоследва разказ за децата, които са в чужбина или в —офи€...

 ато стана €сно, че н€ма да можем да се преоблечем, направо хукнахме навън. »скам да подчерта€, че нито за секунда не се б€х раздразнила. ƒържа това да се знае. ƒето се вика - разни хора, разни табиети. ћакар че, ако искаш да даваш квартири под наем, по-редното е да не очакваш наемателите ти да паз€т всичко непокътнато за децата ти, които един ден ще се върнат тук и ще пожела€т да живе€т точно в тази ста€, с тези секции и без да и се направи ремонт.

ѕо разни съображени€ купихме скара и прочее от една кръчма и отидохме да си € €дем на въпросната тераса. —ъображени€та всъщност б€ха - тишина, тиферич, чист въздух, тишина... ћомичето, което ни донесе кутиите в заведението беше с чисто и нежно излъчване, а когато й пожелахме лека работа почти изплака "»мам нужда". «ащото по събраните на едно в съседство маси се заформ€ше точно противоположното на изброените по-горе съображени€.

ѕрибрахме се, раздигнахме паветата и мушамата, хапнахме тихо, като много внимавахме н€къде да не падне троха докато пренас€хме нещата през ста€та, да не разместим нещо съдовете и приборите в кухн€та и прочее. “аман приключихме, измихме и възстановихме реда, в това число и на паветата, дойде възрастната хаз€йка (младата € б€хме вид€ли да отива н€къде с колата и, доколкото разбрах, т€ живее другаде, което ще се окаже важно след малко), та дойде хаз€йката и попита дали сме се изкъпали, защото се страхува да остав€ бойлера да работи през нощта. ƒа, изкъпали се б€хме и не, н€махме нищо против да изключи бойлера, все щеше да има топла вода на сутринта. Ќ€къде тук приключихме и темата с кафето. ќткак б€хме дошли двете домакини вм€таха през всеки пети до седми ред, че сутринта ще ни черп€т кафе. "’айде, пък утре сутрин ще ви черп€ по едно кафе", "ƒа кажете утре в колко ставате, че да ви почерп€ по едно кафе", " афето утре сутринта е от нас" и прочее вариации по темата. —ега, след като обсъдихме проблема с бойлера и нуколко други, свързани със строежа на къщата и елинсталаци€та, хаз€йката пак попита в колко часа утре да ни черпи с кафе. » като помисли, додаде: "»ли пък да ви донеса кафето, а вие да си го направите когато поискате". ћоже би тр€бва да об€сн€, защо въобще приехме да ни черп€т кафе. јми защото много искахме да го пием на терасата рано сутринта - все по същите съображени€ за спокойствие, тишина и хладина.  ато чух, че ще ни го носи ние да си го правим, разбрах, че става дума за разтворимо кафе. “акова ние си имахме, ама не ни дойде на ум сами да си го правим, защото нали да не пипаме много из кухн€та. “а казахме на жената, че ни стига само да каже как да си стоплим вода, а ние кафе и захар си притежаваме. “ака за първи път лично работих с микровълнова печка. —топлихме си купените от предни€ ден закуски, спретнахме си кафе и дълго-дълго закусвахме на терасата. ѕосле разтребихме навс€къде като се постарахме изобщо да не останат следи от нашето съществуване. ¬зехме си довиждане плюс подарък две цветета да си засадим и да ни цъфт€т на балкона и тръгнахме да разглеждаме “р€вна.

ѕак искам да кажа, че на всичко, разказано дотук в тогавашни€ момент изобщо не обърнах внимание, защото б€х пре-пренаситена с положителни впечатлени€, а и действително не мисл€, че има нещо кой знае какво в случилото се. —пахме добре, хората б€ха дружелюбни и при€тни, въобще всичко си беше ќ .  ато се има предвид и че “р€вна е на 20 километра от √аброво,† всичко си идва на м€стото. ѕък и аз съм на една осма от “р€вна, така че и по тази лини€ ги разбирам нещата (по себе си) и ги приемам за естествени.

«а всичко това се сетих чак привечер, докато се носех по магистралата и си правех равносметки. » си казах много притеснено, че съвсем не съм наред с главата, защото изобщо не помн€ да съм избирала такава къща за нощувка. » натиснах газта да си стигна по-бързо до вкъщи и да вл€за в интернет.

» най-после иде ред да кажа каква е загадката.
“ова отдолу са скрийншотове на страниците, в които съм влизала.
“ук, както се вижда, вд€сно има три снимки. ¬тората и третата напълно отговар€т на вид€ното от мен, обаче първата...

image

—амото име на сайта е много... да не кажа подход€що, но н€къде там.
“а първата картинка е такава:

image

» като натиснеш картинката за уголем€ване, виждаш следното:

image

’м! јма аз »«ќЅўќ†не съм била в такава къща. јма изобщо и хич бил€, както би казала бургаската ми баба.† я да видим в други сайтове. “ук въпросната снимка е трета, но е същата.

image
≈то € и тук:
image


¬ъзникна ли у вас н€къде предположение, че тази къща е просто реклама на туризма в “р€вна, а аз неправилно съм € приела за сво€ таргет-хотел? ћного мислих по въпроса. ќтправих и запитване към при€тели. ¬секи, който вид€ страницата остана с впечатлението, че това именно е "јджи ћинчовата къща".† ѕосле, понеже вид€х при свал€нето, че една от снимките носи името "415_nova_kyshta", реших да обмисл€ варианта нас да са ни сложили в къщата на родителите на хаз€йката по н€какви причини, пък т€ после да е отишла в "новата къща", ко€то е препълнена с гости. јбсолютно б€х склонна да приема тази хипотеза, макар че чисто теоретично ми се струва малко неправилно аз да тръгна за онази б€лата, спретната, с площад (паркинг?) отпред, а пък да ме настан€т в тази:

image

image

» да ми обеща€т:

 ъщата е разположена на тиха улица в кръг център на възрожденски град “–я¬Ќј.

√остите съчетават комфорт с домашен уют и при€тна,спокойна атмосфера,гостоприемство и при€телско отношение.

√остите на јджи ћинчовата  ъща могат да наемат отделни стаи от не€,а ако търс€т повече самосто€телност, могат да наемат ц€лата къща, оборудвана с необходимите удобства за пълноценен престой.

’отелиерско обслужване и обзавеждане.–”ћ сервиз.

—таите:TV-кабел,хладилник,

ћини бар,кът за хранене и тихи игри,спални и единични легла.

WC,климатици, напълно оборудвана кухн€ с уреди и прибори за самосто€телно приготв€не на храна.

«а л€тото къщата разполага с гол€ма л€тна тераса, с панорамна гледка към приказно красиви€ град,с детски басейн,чадъри и гол€ма маса за ладни купони

ƒвор за игра на децата,барбекю и маса под лозницата в китна градина
.√ол€ма тераса/с гол€ма маса/,за прохладни вечери,с панорамна гледка към очарователна “р€вна ,разположена в красива долина.


»†като си помислиш, всичко това е в€рно. »маше ли WC примерно? »маше. ѕри€телско отношение? јбсолютно. TV-кабел,хладилник? Ѕезспорно. ћожехме ли самосто€телно да си приготв€ме храна? Ќаправихме го. «а гол€мата маса да не говорим. ≈, барбекю не сме търсили, но това не значи, че е н€мало.

ўе рече, това май е била къщата, а не онази от снимката. јма пък пише, че разполага с 24 легла, а аз не вид€х къде могат да се смест€т. јма може и да има къде. ќт друга страна ми обещаваха паркинг и гараж. «а гараж младата хаз€йка каза нещо, ама то беше в смисъл, че си го имат и е зает. ј паркинга ... ќ“ –ќ¬≈Ќќ нищо не можеше да мине за паркинг.

ќт друга страна, в един от сайтовете пишеше, че " ъщата е от тип "селски туризъм"". ƒето се вика, предутпредили са ме, ама аз съм ходила на селски туризъм и никъде приборите, уредите и санитари€та не са трийсетгодишна употреба. Ќе че имам нещо против, просто съм отвикнала.

ƒа не си мислите, че това е загадката. Ќищо подобно.  ато се вгледах в снимката си казах, че може би се заблуждавам нещо и това е просто н€ко€ много известна в “р€вна обществена сграда, ко€то е тук с рекламна за града цел, а пък аз все пак съм се объркала.  акто, например, в един сайт открих при текста за въпросни€ семеен хотел снимка на музе€ на източното и африканско изкуство и надпис отдолу

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† ≈лате в јджи ћинчовата  ъща

»†ако не б€х вече ходила в този музей, като нищо щ€х да взема сградата за макар и малко особен, но все пак хотел. ѕо простоте своей, так сказать.

“ръгнах из интернет да € търс€ та€ сграда, за да се ограмот€.†

» какво намерих:

image

—ега тук не се вижда много добре, но втората об€ва е "“–я¬Ќј -ј¬“≈Ќ“»„Ќј† Џўј". » като кликнах там на картинката, какво мислите вид€х:

image

ќб€вата е от април 2009. –екох си, че жената е купила къщата и така нататък. ќбаче тази чешма не ми излиза от акъла. јбе виждала съм € аз тази чешма. » си разгледах н€колкото стотин снимки, дето съм ги направила в “р€вна (спокойно, никога не качвам всичко в блога).

»†какво откривам:

image

Ќа тази снимка изобщо не й б€х обърнала внимание, защото е фронтално тъпа, а и чешмата не се вижда добре. јма на - послужи.

≈ сега, как така една къща е изглеждала толкова спретнато преди една година, и е рухнала толкова за това време? „е и об€вите за продажбата й са се увеличили по прозорците?

ƒали това се нарича просто ‘ќ“ќЎќѕ? »ли е нещо друго?

» така, като ми се струпа ц€лото това знание, по-скоро незнание на главата, реших да го опиша, та дано н€кой ми даде отговор и дано да е доброжелателен, защото наистина не ми се ще да си развал€м хубавото настроение.√ласувай:
1
01. анонимен - ƒоброжелателен ще е, доколкото ...
12.07.2010 20:55
ƒоброжелателен ще е, доколкото определено ти жела€ доброто. :-) »наче, както знаеш, аз не в€рвам твърде в доброто у човека, та като се поразтърсих и аз из нета, ето тук: http://bulgaria-lodging-house.com/houses/tryavna/villa/ из снимките отл€во скромно се мъдри именно къщата, в ко€то ти си била. ¬ъпросната б€ла загадка е рекламна фотографи€ без никаква връзка с реалността. Ќе см€там, че н€кой € е купил и ремонтирал/съсипал/пак € продава и пр. ѕросто снимка от китна “р€вна, със или без фотошоп, ху кеърс. –адвам се, че ти не си се подразнила от пребиваването си в тази къща, защото аз си признавам, че докато те чет€х, се подразних. ѕогледнах и цените на нощувките и още повече се подразних. Ќейсе. “ова е опаковата страна на семейните хотелчета и селски€ туризъм, а без опакова страна н€ма и лицева, така че - придобит ценен опит и споделен с читателите ти тук - които ще си помисл€т дали ще искат да отидат на м€сто, където ги подмамват с красиви снимки, а попадат в нещо като музей на предразвити€ социализъм, в който се събуват, не тр€бва нищо да пипат и нищо да не разместват и бутат срещу стабилна сума на нощ. ѕфу. ѕак аз.
цитирай
2. анонимен - » ние б€хме там......................
28.08.2010 18:22
» ние б€хме там.¬ общи линии посрещането и настан€ването минаха като вашето,даже и тениски си вземахме от "добрите".Ќо не за това ми е думата.Ќаправо си б€х стъписана - едно избирах ,съвсем друго намерих.ѕитам младата хазайка защо на снимката къщата изглежда по един начин а ни настан€ват в съвсем друга а т€ ми отговар€ че попогрешка дублирала резервациите и да не ни остави на улицата ни праща в друга къща.» “ќ —Ћ≈ƒ “–» ќЅј∆ƒјЌ»я ќ“ ЌјЎј —“–јЌј » »«ѕ–ј“≈Ќќ  јѕј–ќ-----------------еƒ¬ј Ћ».ѕомолих € да ни върне капарото и така и така е дублирала резервациите ама не.“о неможело така, Џƒ≈ —ћ≈ ў≈Ћ» ƒј ¬Џ–¬»ћ,то града бил пълен,все н€как сме щели да изкараме,т€ била оправила стаите,ако сме искали да ползваме и другата ста€ и пр.и пр.ќстанах непреклонна аз почивка ли ще карам или какво.—лед сто къндърми постигнахме консенсус.–азшетах се и в рамките на час намерих квартира и то точно такава за каквато си мечтаех,б€хме настанени и даже почерпени с бонбони.√рада е страхотен ,хората са свесни и както и навс€къде има трохички почерн€щи живота,ама карай да върви н€ма ди си провал€ме почивките.ќтдаде ли ни се случай пак във “р€вна ще се върнем.
цитирай
3. анонимен -  –ј—ќ“ј » »«яў≈—“¬ќ ...ѕќ ЅЏЋ√ј–— »
02.09.2010 19:39
≈“ќ “» ќў≈ ћјЋ ќ ¬  ќЋ≈ ÷»я“ј ќ“ »«ћјћ» Ќј јƒ∆» ћ»Ќ„ќ¬ј“ј  Џўј
J
http://www.napazar.net/%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%BD%D0%B0-10-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D1%89%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0-71011adv.html
тр€вна-10 лева нощувки в јджи ћинчовата къща
÷ена: 10 лв.
–егион«а ц€лата страна“ип на об€ваѕредлага–аздел“уризъм и почивки атегори€Ќощувки
ƒопълнителна информаци€:
Ќастн€ване в аджи минчовата къща в тр€вна ! ЕЋ€то със спокойствието и песента на щурците!ƒъга след дъжда. . . Ќощувки- едно незабравимо изжив€ване . ѕерфектно м€сто за отдих и почивка! ѕрохладни вечери далеч от ежедневието! всичко ≈ важно!, . . . . спокойна атмосфера с персонал, който предлага на гостите си лично отношение и грижа!„”¬—“¬ј…“≈ се важни гости!Ѓ /–аботим и с групи. /ћехана, барбекю, маса под лозницата, двор за самосто€телна безопасна игра на децатаЕ www. scraft. net/villa резервирайте се√ј: 0888 79 19 19 —амо посочете ¬ашите изисквани€!
ƒанни на подател:
Ћице за контакат ръстева
“елефон за контакат0888791919
Web сайтhttp://www.scraft.net/villa
ѕрегледана 11 пъти.
napazar.net :: об€ви за “уризъм и почивки
»зточник: об€ви за тр€вна-10 лева нощувки в аджи минчовата къща

ƒанни на подател:
Ћице за контакат ръстева
“елефон за контакат0888791919
Web сайтhttp://www.scraft.net/villa
ѕрегледана 11 пъти.
napazar.net :: об€ви за “уризъм и почивки
»зточник: об€ви за тр€вна-10 лева нощувки в аджи минчовата къща


ƒанни на подател:
Ћице за контакат ръстева
“елефон за контакат0888791919
Web сайтhttp://www.scraft.net/villa
ѕрегледана 11 пъти.
napazar.net :: об€ви за “уризъм и почивки
»зточник: об€ви за тр€вна-10 лева нощувки в аджи минчовата къщаƒанни на подател:
Ћице за контакат ръстева
“елефон за контакат0888791919
Web сайтhttp://www.scraft.net/villa
ѕрегледана 11 пъти.
napazar.net :: об€ви за “уризъм и почивки
»зточник: об€ви за тр€вна-10 лева нощувки в аджи минчовата къща


цитирай
4. анонимен - ѕ–ќƒЏЋ∆≈Ќ»≈“ќ Ќ≈ —¬Џ–Ў¬ј.....» ¬—≈ “јя "ƒ”ЅЋ»–јЌј“ј —Ќ»ћ ј"
22.09.2010 23:48
http://www.dobrichonline.com/obqvi/item/488

Ќачало ї “”–»«Џћ ї ’отели и мотели ї “–я¬Ќј:Ќощувки за 10 Ћ≈¬ј.......
ќб€ва детайли
«аглавие “–я¬Ќј:Ќощувки за 10 Ћ≈¬ј.......

“ип ѕредлага
 атегори€ ’отели и мотели
—ъздадена 22-09-2010
јвтор nikiniki
ќписание “–я¬Ќј: «а 10лева в јджи ћ»Ќ„ќ¬ј“ј къща! Ќастан€ване за Ќќў”¬ » или почивка- климатик,хладилник,TVкабел,барбекю.... ¬—»„ ќ ≈ ¬ј∆Ќќ! ....спокойна атмосфера с персонал, който предлага на гостите си лично отношение и грижа! „”¬—“¬ј…“≈ —≈ ¬ј∆Ќ» √ќ—“»!Ѓ /–аботим и с групи./ «а удобство на нашите гости: ѕосрещане с автомобил/водач на јƒ∆» ћ»Ќ„ќ¬ј“ј  Џўј от предварително договорено,удобно за ¬ас м€сто. ѕовече за нас-вижте в сайта ни: www.scraft.net/villa –езервирайте сега: Ћесно е - 0888 79 19 19  ръстева
÷ена 10.00 лв.
“елефон: 0888791919
цитирай
5. анонимен - Ќј ¬Ќ»ћјЌ»≈“ќ Ќј  ќЋ„ј ќ¬ј - Ќапиши си мнението , за да го публикуват - това е , което усп€х да направ€ ....
23.03.2011 14:13
здравко жел€зков ✆ до мен
показване на подробностите 13.03 (отпреди 10 дни)


---------- Forwarded message ----------
From: namerihotel.com <hotelservice@namerihotel.com>
Date: 2010/9/23
Subject: Re: namerihotel.com - Contact Us
To: "capanica67@gmail.com" <capanica67@gmail.com>


”важаеми, г-н ∆ел€зков,

Ѕлагодар€ ¬и, че се свързахте с нас и предоставихте тази информаци€. —нимката, публикувана за јджи ћинчовата  ъща, е сменена с друга.

ќтносно ¬ашето мнение: ако беше наистина мнение на човек, посетил къщата - щ€хме да го публикуваме, но не е. ¬ случай че г-жа  олчакова желае, винаги може да изпрати своето мнение и то ще бъде публикувано.

÷елта на сайта е именно тази - да се сподел€т реални мнени€ от реални хора, посетили реални обекти. «атова вс€ка обратна връзка е полезна.

— пожелани€ за хубав ден,

екипът на namerihotel.com

On 9/22/2010 11:40 PM, capanica67@gmail.com wrote:

First name: «дравко
Last name: ∆ел€зков
E-mail: capanica67@gmail.com
IP: 87.120.24.18

«на€ , че е досадно да ви занимавам , но поради интерес дали ще публикувате коментарът ми ¬и пиша , защото утре самите ¬ие можете да станете жертва на подобна подвеждаща измама.—тава въпрос за обект в град “р€вна -јджи ћинчовата къща....„е јджи€ там н€ма , това ¬и го казвам от първа ръка...проверено ....ама и да си сложиш снимката на къща , ко€то не е тво€ - от доста известно м€сто в “р€вна - това му се казва нахалство.ѕрочетете какво е написала една препатила женица , ко€то изобщо не е първата ...и най-малко последната.
http://kolchakova.blog.bg/turizam/2010/07/07/avtosprint-8-den-peti-zagadkite-s-adji-minchovata-kyshta-v-t.573556
ќб€вите на този обект за почивка не стихват и то все със тази снимка....» н€ма , кой да сигнализира , защото къщата е пуста и об€вена за продан.ћисл€ , че интернет е едно информиращо , а не подвеждащо м€сто...’вала на всички достойни редактори .
цитирай
6. анонимен - –Э–∞ —Б–≤–µ—В–Њ–≤–љ–∞—В–∞ —Б–Є—Б—В–µ–Љ–∞ –≤ –±–µ–Ј–Њ–њ–∞—Б–µ–љ —Б–µ–Ї—Б . –і–∞–≤–∞–љ–µ –љ–∞ –Ї—А—К–≤ –Ј–∞ –•–Ш–Т
18.02.2012 23:26
System X- Registar ¬Ѓ- –Љ–Њ–і–µ—А–µ–љ —Е—Г–Љ–∞–љ–Є—В–∞—А–µ–љ –њ—А–Њ–µ–Ї—В , —Б—К—В—А—Г–і–љ–Є—З–µ—Б—В–≤–Њ –љ–∞ –ї–µ–Ї–∞—А–Є –Є —Б–њ–µ—Ж–Є–∞–ї–Є—Б—В–Є –≤ –Њ–±–ї–∞—Б—В—В–∞ –љ–∞ –Ш–Ґ . –¶–µ–ї—В–∞ –љ–∞ –њ—А–Њ–µ–Ї—В–∞ - –њ—А–µ–≤–µ–љ—Ж–Є—П –љ–∞ –±–Њ–ї–µ—Б—В–Є—В–µ, –њ—А–µ–і–∞–≤–∞–љ–Є –њ–Њ –њ–Њ–ї–Њ–≤ –њ—К—В . <a href=http://x-registar.ru>–∞–љ–∞–ї–Є–Ј –љ–∞ –≤–Є—З —Б—А–Њ–Ї–Є</a>
цитирай
7. nevi2015 - јджи ћинчовата къща в “р€вна
26.08.2015 22:44
«дравейте,
ƒано бъда полезна на н€кой с тази публикаци€.

»скам да израз€ огромното си разочарование от јджи ћинчовата къща за гости в град “р€вна. ≈два ли ще успе€ да опиша всичко прежив€но тук,но поне ще отбележа основните неща. ѕърво снимката,с ко€то се рекламира тази къща,не е къщата,в ко€то попада човек. “ова е много подвеждащо. ¬торо вътре е пълна мизери€, мръсоти€,староти€, санитарни€т възел е общ за три стаи,къщата мирише на гроб и всичко вътре е изключително гнусно,буквално тр€бва да внимаваш да не се допреш н€къде,защото веднага се изцапваш от нещо, дори кошчетата за боклук не б€ха изхвърлени. —таите са супер тесни,оборудвани с малък хладилник ћраз,ц€лостната обстановка е покъртителна. ’аз€йката е изключително непри€тна демонска жена,ко€то има огромното самочувствие,че ви настан€ва в хотел 5 звезди. »мам снимки и искам да ги прикача,но не виждам такава опци€ тук,незнам как предната потърпевша е усп€ла. “рето хаз€йката ни излъга,че къщата се намира в централната част на града,на 4 мин. от автогарата. ¬ действителност къщата се намира в покрайнините на града по едни баири и завр€ни улички. „етвърто след като € попитахме кога почиват музеите,дали в понеделник и вторник са отворени,т€ ни каза,че всички музеи работ€т в понеделник и вторник. ќказа се,че от 8 само 3 работ€т,всичко останало е затворено. “ази жена тр€бва да бъде наказана,осъдена и санкционирана от съответните органи за подвеждаща реклама, липса на вс€какво професионално отношение и обирджийство. Ќа никого не пожелавам да попадне там!
цитирай
8. kolchakova - Ќеви,
29.08.2015 12:51
—нимки можете да качите само в собствен пост. —ъжал€вам да чу€, че нещата там не са се променили.
цитирай
“ърсене

«а този блог
јвтор: kolchakova
 атегори€: “уризъм
ѕрочетен: 1448408
ѕостинги: 442
 оментари: 1055
√ласове: 1423
јрхив
 алендар
«  ёни, 2021  
ѕ¬ѕЌ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930